Empresaris italians visiten Sant Esteve en el marc d’un programa europeu

Divendres, 29 de setembre de 2017 a les 17:00

Una delegació d’empresaris italians provinents de la ciutat de Torí van visitar Sant Esteve. La visita s’emmarca dins dels projectes de la Xarxa NetMed per a la promoció de la cultura i l’economia del mediterrani i de la qual Sant Esteve en forma part des de l’any 2016. A banda de conèixer el municipi, la delegació va visitar les Caves Roger Goulart i van realitzar un taller de pintura a l’estudi de Tinta i Vi.

Es tracta d’un grup vinculat a l’alimentació en sectors com l’agricultura, la ramaderia i la restauració. L’alcaldessa, Maria del Carme Rallo, i el 1r tinent d’alcalde i responsable de Promoció Econòmica, Enric Carbonell, van encapçalar la representació institucional, acompanyats pels regidors de Cultura i de Participació Ciutadana, Maribel Mercader i Jordi Borrell.  

La Xarxa NetMed té com a finalitats la promoció del desenvolupament turístic i cultural dels pobles del mediterrani, el suport a l’intercanvi i les bones pràctiques, així com el suport a la creació de xarxes de col·laboració. Per Sant Esteve, formar part d’aquesta xarxa ha permès l’agermanament amb la localitat italiana de Miglianico, alhora que obre les portes a que una delegació d’empreses sesrovirenques pugui promocionar producte local en altres localitats del panorama europeu. L’Ajuntament ja ha mostrat el seu interès en promoure aquest tipus d’accions de promoció local.  

Darrera actualització: 29.09.2017 | 14:21