Jordi Borrell deixa el càrrec de regidor de l’Ajuntament per donar alternança al seu grup

Dimecres, 19 de setembre de 2018 a les 22:00

El regidor del grup de govern a l’Ajuntament de Sant Esteve i portaveu de l’Entesa per Sant Esteve, Jordi Borrell, ha fet efectiva la seva renúncia a l’acta en el Ple celebrat avui. El fins ara segon tinent d’alcalde i responsable d’Educació, Cultura i Participació Ciutadana serà substituït per M. Àngels Ríos Echeverría.

Es tracta d’una decisió política, acordada dins la seva formació, per tal de donar-hi alternança i amb la vista posada a les properes eleccions municipals.

Jordi Borrell ha format part del govern municipal des de l’any 2011, a excepció de l’inici de l’actual mandat. En aquests anys ha ocupat responsabilitats com a tinent d’alcalde, coordinador del govern municipal, i ha estat al capdavant de les regidories d’Educació, àmbit al qual va estar vinculat professionalment, Cultura, Participació Ciutadana i Civisme.

El veterà regidor ha anunciat que deixa la política institucional però que es mantindrà actiu i vinculat a la formació de l’Entesa per Sant Esteve, grup amb el qual va accedir a l’Ajuntament l ja l’any 2003 com a regidor a l’oposició.

En el seu parlament al Ple, Borrell ha volgut agrair a la seva família, als companys de consistori i de la seva formació, i als treballadors de l'ajuntament, el seu suport. Ha fet balanç de la que ha qualificat "etapa llarga i en alguns moments difícil" i ha destacat "que sempre m'ha mogut la voluntat de servei a Sant Esteve".

Els seus companys del consistori han tingut paraules d'agraïment i n'han destacat el seu tarannà serè i dialogant.

L’alcalde Enric Carbonell l'ha qualificat de "regidor històric que ha aportat responsabilitat, estabilitat i ètica" i li ha agraït "la seva lleialtat a un projecte que es diu Sant Esteve Sesrovires".

Agafarà el relleu Maria Àngels Ríos amb qui Borrell ja va compartir grup municipal a l’Ajuntament en el mandat 2007-2011.

 

 

Darrera actualització: 20.09.2018 | 13:30