Sant Esteve impulsa l'Espai de Debat Educatiu

Dimarts, 4 d'octubre de 2016 a les 11:04

La regidoria d’Educació ha impulsat la creació de l’Espai de Debat Educatiu, un lloc de trobada on professionals de diferents àmbits i famílies poden reflexionar i debatre sobre aspectes importants de l’educació. D’aquesta manera, Sant Esteve s’afegeix a la trentena de municipis que compten amb aquest recurs que facilita la Diputació de Barcelona.

L’Espai de Debat Educatiu pretén fomentar la participació i la coresponsabilitat en l’educació de la infància i l’adolescència, facilitar un espai de relacions molt ampli i variat al municipi que afavoreixi el consens, impulsar l’educació en valors i la dimensió cívica, i millorar les oportunitats educatives d’infants i joves

Es tracta d’un projecte a llarg termini que compta amb l’assessorament i dinamització d’un tècnic especialitzat de Diputació. De manera periòdica i durant tres cursos aquest professional acompanyarà la posada en marxa d’aquesta iniciativa.

En la primera sessió, hi han participat una vintena de persones de diversos àmbits i s’ha creat un grup impulsor que s’encarregarà de posar sobre la taula diferents temes a debatre en l’àmbit educatiu local. Durant aquest curs les trobades, que estan obertes a la participació de tothom que hi estigui interessat, es realitzaran el quart dimarts de cada mes, a la sala El Celler de l'Ajuntament, de les 19.00 fins a les 20.45 h.

Darrera actualització: 04.10.2016 | 11:11