Una trobada oberta i un formulari web per recollir propostes per a la Festa Major 2018

Divendres, 23 de març de 2018 a les 00:00

Tens propostes o suggeriments per a la propera edició de la Festa Major? Amb l’objectiu de convidar els sesrovirencs i sesrovirenques a dir-hi la seva sobre la festa gran del municipi, la regidoria de Participació Ciutadana convoca una trobada oberta el proper 5 d’abril i obre un formulari al web municipal on tothom pot fer-hi aportacions.

La sessió tindrà lloc el dijous 5 d’abril a la sala Sputnik, a les 19.30h. Està oberta a la participació de tothom, tant entitats i col·lectius locals com veïns. L’objectiu de la trobada és recollir aportacions i suggeriments a tenir en compte en l’organització d’un programa d’activitats ampli i complex com és el de la Festa Major.

Les propostes d’aquesta primera trobada serviran per posar en marxa, un any més, la comissió de Festa Major. En aquest organisme de participació ciutadana hi prenen part, a més de responsables i tècnics municipals, representants del teixit associatiu que organtizen algun tipus d’activitats que forma part del programa.

Paral·lelament, la regidoria de Participació ha obert un formulari al web www.sesrovires.cat on d’una manera àgil i ràpida és possible recollir propostes i suggeriments. El formulari estarà actiu fins al proper 20 d’abril.

La Festa Major 2018 se celebrarà del 26 al 29 de juliol.

ACCEDEIX AL FORMULARI

 

Darrera actualització: 23.03.2018 | 15:11