Sessió informativa sobre el transport urbà a partir del 2 de gener

Dimecres, 7 de desembre de 2016 a les 07:18

El proper dilluns 12 de desembre, la sala Domènech i Estapà, a les 19.30h,  acollirà una sessió informativa sobre el funcionament del transport urbà al municipi a partir del 2 de gener. A partir d’aquesta data es posa en marxa una prova pilot que preveu el manteniment del servei de bus urbà durant el matí i incorpora el Transport a Demanda (TAD) en les expedicions de tarda.

Des de fa mesos, Ajuntament i l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), han treballat en la reestructuració del servei de transport urbà que es presta al municipi amb l‘objectiu de millorar-ne l’eficiència i la sostenibilitat. Aquesta reestructuració en permet garantir la seva continuïtat, alhora que suposa un estalvi d’uns 50.000 euros anuals del cost del servei.

A partir del 2 de gener entrarà en funcionament la prova pilot del nou servei que, d’una banda, reorganitza les expedicions de bus al matí, i de l’altra, incorpora el Transport A Demanda (TAD) per a les expedicions de tarda, que prestaran els taxistes locals.

En el cas del Transport a Demanda, l’usuari haurà de fer la petició del servei al telèfon gratuït 900 69 65 66 amb antelació i indicant si precisa transport adaptat. Per fer ús del TAD els usuaris hauran d’adquirir uns tiquets a l’Ajuntament, al mateix preu que el servei de bus.

Darrera actualització: 07.12.2016 | 10:43