El Networking Empresarial 4.0 tancarà la 5a edició del "Fem Xarxa, Fem Empresa"

Dijous, 29 de novembre de 2018 a les 15:00

"Estàs preparat? Transformació Digital & Indústria 4.0” és el títol de la jornada de Networking que clourà enguany la 5a edició del projecte supramunicipal “Fem Xarxa, Fem Empresa”. La jornada se celebrarà a Olesa el proper 13 de desembre, de les 9.30h a les 14.00h, a l'Auditori Casal d'Olesa. L’acte que s’adreça a empresaris i autònoms és obert i gratuït.

Durant el networking es plantejarà la visió dels diferents actors, institucions, ajuntaments, empresaris, formadors i es tractaran aspectes com: ajuts i propostes que plantegen les Administracions, visió dels petits i mitjans empresaris, paper de la formació, i mentalitat i economia d’startups i autònoms. Es preveu la presència d'uns 150 empresaris de diferents sectors, entre startups, autònoms, micropime, petita i mitjana empresa, en representació del teixit econòmic, polític i social del territori.

Els participants trobaran un espai reservat pel Networking, espai imprescindible per crear oportunitats de negoci. La trobada empresarial està organitzada dintre del programa "Fem Xarxa, Fem Empresa", projecte desenvolupat des dels departaments de Promoció Econòmica dels vuit ajuntaments del Baix Llobregat Nord: Martorell, Castellví de Rosanes, Olesa, Abrera, Collbató, Esparreguera, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve.

Les persones interessades poden realitzar la inscripció a Molí Empresa o al telèfon de Promoció Econòmica de l’Ajuntament 937713017.

Darrera actualització: 29.11.2018 | 15:29