Les targetes de transport urbà també es podran adquirir al Complex Esportiu

Divendres, 17 de febrer de 2017 a les 14:05

A partir de dilluns, les targetes de transport urbà TAD i T10 també es podran adquirir al Complex Esportiu Municipal. Fins ara només es podien comprar a l’Ajuntament. D’aquesta forma, s’ofereix al ciutadà un horari més ampli per poder adquirir-les.

Targeta TAD
La TAD és la targeta de transport a demanda, un servei de taxi que realitza dues expedicions a la tarda. Aquest servei de taxi a la demanda té uns horaris i unes parades fixes, però només funciona quan un usuari fa una reserva prèvia. Per l’usuari, el cost d’aquest viatge és el mateix que el de bus.

Qualsevol persona de Sant Esteve Sesrovires es pot beneficiar del servei de Transport a Demanda (TAD),ja que es pot reservar a través d’un telèfon gratuït (900 69 65 66). En el moment de la reserva, s’ha d’indicar la parada i l’hora de recollida (d’acord amb l’horari preestablert) i les dades de retorn, en cas necessari. Una vegada gestionada la reserva, la persona usuària rep una trucada de confirmació del servei.

El servei de taxi a la demanda segueix el mateix recorregut i parades que el bus urbà, per la qual cosa la l’inici i la finalització del servei sempre tenen lloc en una de les parades preestablertes. Així mateix, durant el recorregut no es realitzen altres parades que les ja acordades prèviament en la reserva.

Targeta T10
La targeta T10 és l’abonament que permet fer ús del bus urbà, que actualment funciona en horari de matí.

Darrera actualització: 17.02.2017 | 14:27