Quatre empreses sesrovirenques participen al 3r networking multisectorial del Baix Nord

Dijous, 15 de març de 2018 a les 12:00

En el marc del programa Fem Xarxa Fem Empresa, avui ha tingut lloc a Sant Andreu de la Barca una jornada de networking amb la participació d’un centenar d'empresaris i professionals, quatre de les quals són sesrovirenques. La inauguració de la jornada ha comptat amb la presència d’alcaldes i responsables de Promoció Econòmica dels vuit ajuntaments del Baix Nord promotors del programa.

Aquesta és la tercera edició del networking, una iniciativa gratuïta que té com a objectiu posar en contacte professionals de diversos sectors perquè puguin desenvolupar negocis i generar oportunitats.

Els participants tenen l'oportunitat d'accedir a nous socis i col·laboradors; reunir-se amb distribuïdors, proveïdors i clients; informar-se sobre noves fórmules de finançament i gestió; descobrir noves tecnologies per a la seva empresa; o engegar nous projectes i col·laboracions.

Cada empresari realitza una desena de reunions organitzades prèviament mitjançant una agenda personal i sis més a través dels contactes directes que es fan durant la jornada.

Darrera actualització: 15.03.2018 | 13:09