Sessió informativa sobre la nova Llei d’Autònoms

Dilluns, 8 de gener de 2018 a les 07:00

En el marc del projecte “Fem Xarxa, Fem Empresa” que promouen els vuit ajuntaments del Baix Nord, el proper 29 de gener tindrà lloc a Sant Andreu de la Barca la sessió informativa “Les novetats de la Llei de Reformes Urgents del Treball Autònom”.  La sessió anirà a càrrec d’una consultora i s’impartirà al Centre Escoles Velles, en sessió de tarda, de les 15 a les 16.30 h.

La xerrada s’adreça a persones autònomes empresaris individuals i/o professionals independents, i/o empresaris/àries de microempreses i petites empreses, que estiguin interessades en conèixer les noves mesures de la propera llei de reforma del treball autònom, que l’afecten directament, o/i a qualsevol persona interessada en actualitzar el contingut de la nova norma.

El passat dia 25 d’octubre, el Butlletí Oficial de l’Estat va publicar la Llei 6/2017, de 24 d’octubre, de Reformes Urgents del Treball Autònom, que recull una important bateria de mesures que incideixen directament en el dia a dia de les persones treballadores autònomes. Després de l’aprovació del text definitiu, es fa necessari plantejar aquesta xerrada informativa per donar a conèixer els canvis que ja operen i altres s'aveïnen i que impacten en un gran nombre de persones treballadores autònomes que conformen la major part del teixit empresarial català.

Per consultar els continguts i fer la inscripció, cal accedir al següent enllaç:

"Novetats de la Llei de Reformes Urgents del treball Autònom"

29 de gener de 2018, de 15 h a 16.30 h a Sant Andreu de la Barca

Formació a càrrec de Yolanda Presa Alamillos (Consultora YPA Formació)

RESERVA LA TEVA PLAÇA! Places limitades!

La formació es realitza a les instal·lacions del Centre Escoles Velles (Carretera de Barcelona núm 1, Sant Andreu de la Barca)

Darrera actualització: 08.01.2018 | 13:19