Turisme

Un municipi ideal per fer turisme

Sant Esteve Sesrovires és un municipi situat al Baix Llobregat (província de Barcelona), que amb més de 18 km2 de superfície i a 173 msnm, acull uns 7.000 habitants.

Es troba a l'ombra de la muntanya de Montserrat, entre el Llobregat i l’Anoia, a tocar del Penedès, en una zona de relleus ondulats serpentejats per torrents. Aquesta situació ha donat lloc al seu paisatge de bosc mediterrani de ribera i a l’equilibri entre la indústria i l’agricultura. La importància de la indústria de Sant Esteve recau en els seus polígons industrials, amb empreses tan reconegudes com Chupa Chups o SEAT. L’equilibri d’aquestes zones s’aconsegueix amb l’agricultura basada en arbres fruiters, on la fruita més reconeguda és la cirera, i extensions de vinyes amb D.O. Penedès, que després donaran lloc als vins i caves que es produeixen en els tres cellers del municipi.

Notícies

 • 30 de novembre de 2016 Pessebres, gastronomia i productes de regal a la Fira de Nadal de dissabte 5a Fira de Nadal

  La 5a edició de la Fira de Nadal obre aquest any les seves portes el dissabte 3 de desembre, de 10.00 a 15.00 hores. Organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica, la fira és una bona oportunitat per adquirir productes relacionats amb les festes nadalenques, com ara pessebres, cava i objectes de regal.

 • 22 de novembre de 2016 Mercat de Nadal a Bodegues Ca n'Estella Mercat de Nadal a Ca n'Estella

  Bodegues Ca n’Estella obre diumenge, 27 de novembre, les seves portes per acollir un mercat nadalenc durant tot el dia. S’oferiran visites guiades i degustació de vins i caves, actuacions musicals, tallers, activitats per als nens i gastronomia. L’entrada és gratuïta.

 • 28 de juliol de 2016 Ampliació d'horaris de les terrasses per Festa Major TERRASSA DE BAR

  L’Ajuntament ha comunicat als propietaris d’establiments de bar i restauració l’ampliació de l’horari de tancament de les terrasses, amb motiu de la Festa Major. Així, les nits del 28 al 31 aquests espais exteriors podran restar oberts fins a les 3 de la matinada.

 • 26 de juliol de 2016 El magazine radiofònic @la_tarda d'estiu s'emet dijous des de Sant Esteve per a tot Catalunya PROGRAMA RADIOFÒNIC LA TARDA D'ESTIU

  Coincidint amb la celebració de la Festa Major, Sant Esteve acollirà el dijous dia 28 el set itinerant del programa radiofònic “La tarda d’estiu” que La Xarxa emet per a tot Catalunya. El magazine s’emetrà en directe des de la plaça Xic Mateu, a partir de les 17h i fins a les 19h., i compta amb la col•laboració de Ràdio Sant Esteve.

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:17