Ampliació d'horaris de les terrasses per Festa Major

Dijous, 28 de juliol de 2016 a les 14:52

L’Ajuntament ha comunicat als propietaris d’establiments de bar i restauració l’ampliació de l’horari de tancament de les terrasses, amb motiu de la Festa Major. Així, les nits del 28 al 31 aquests espais exteriors podran restar oberts fins a les 3 de la matinada.

També se’ls informa que la previsió del desallotjament de les terrasses s’haurà de fer mitja hora abans, durant la qual no podran servir-se consumicions, ni admetre clients nous a la zona de terrassa.

Després de la Festa Major, a partir del dia 1 d’agost i fins el 15 de setembre, també s’autoritza a ampliar l’horari ordinari de les terrasses, és a dir, de dilluns a dijous, fins a les 12 de la nit. Les nits de divendres, dissabte i vigília de festiu l’hora de tancament es manté a la 1 de la matinada. L’any vinent, aquesta ampliació d’horari per a període d’estiu estarà autoritzada del 15 de juny al 15 de setembre.

Fora de la Festa Major i altres celebracions excepcionals autoritzades, es demana que a partir de les 9 es redueixi el soroll amb l’objectiu de respectar el descans veïnal.

Amb aquesta mesura l’Ajuntament vol contribuir a dinamitzar l’activitat comercial d’aquests establiments en una època amb molta afluència. Així mateix, apel•la a la responsabilitat de tothom en pro de la convivència i el respecte pel descans veïnal.

Darrera actualització: 28.07.2016 | 19:14