Ferrocarrils substituirà un tram de via per reduir les molèsties per soroll

Dimecres, 1 de juny de 2016 a les 13:02

A partir del proper 5 de juny el servei de manteniment de Ferrocarrils de la Generalitat iniciarà els treballs de rehabilitació de la plataforma i renovació de 275 metres de via. Es tracta del tram de corba situat a la sortida de l’estació direcció Masquefa, entre la zona d’influència dels carrers Constitució i passeig de l’Estació fins a la confluència del carrer Vinya del Forn, a Vallserrat.

Els treballs consisteixen en substituir un tram de via i col•locar una base amortidora per minimitzar les vibracions. Tenen una durada prevista de quatre setmanes i es portaran a terme en horari nocturn, entre les 22.00h i les 05.00h, per tal de no afectar el servei ferroviari. En aquest sentit, Ferrocarrils ha informat que extremaran les precaucions per ocasionar les mínimes molèsties possibles als veïns. Així mateix, l’Ajuntament notificarà l’actuació als veïns afectats mitjançant bustiada.

Aquesta actuació es fa com a resposta a les reclamacions veïnals que l’Ajuntament de Sant Esteve ha traslladat en reiterades ocasions a Ferrocarrils en relació a les molèsties per soroll provocades pel pas dels combois. L’objectiu d’aquesta actuació és millorar les condicions ambientals i reduir els nivells d’emissió acústica, minimitzant les molèsties als veïns en sorolls i vibracions de la línia de FGC.

Anteriorment ja s’havien dut a terme altres actuacions com el fresat de les vies, també amb el mateix objectiu. En aquest moments, la solució segons Ferrocarrils passa per la substitució de la via.

Darrera actualització: 01.06.2016 | 13:02