L’estudi sesrovirenc Tinta i vi, reconegut amb el distintiu de "Compromís per la sostenibilitat Biosphere"

Dimecres, 14 de març de 2018 a les 00:00

L’estudi d’art de Sant Esteve, Tinta i vi, és una de les 22 empreses i serveis del Baix Llobregat  que ha aconseguit el distintiu “Compromís per la sostenibilitat #Biosphere”, impulsat per la Diputació, l'Institut de Turisme Responsable i la Cambra de Comerç de Barcelona. Aquest reconeixement té com a objectiu estendre la cultura de la sostenibilitat turística entre les empreses del sector per oferir serveis de qualitat respectuosos amb el medi.

L’acte de lliurament va tenir lloc ahir a Barcelona i va comptar amb la participació de la Diputació i la Cambra de Comerç de Barcelona. Es van certificar amb el compromís Biosphere per la seva aposta per la sostenibilitat un total de 245 empreses de la demarcació de Barcelona. La sesrovirenca, Marta Arañó, responsable de l’estudi @tintaivi, va estar acompanyada per l’alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell.

La certificació Biosphere és un programa a escala mundial de qualitat i sostenibilitat turística. Després que l’any passat Catalunya aconseguís aquesta certificació, des de la Diputació i la Cambra de Comerç s’ha impulsat per primera vegada el distintiu de “Compromís per la sostenibilitat Biosphere” per estimular l’acreditació d'altres destinacions i productes turístics del territori. És una aposta per un model de turisme responsable i ambientalment sostenible. Les empreses que opten a aquest reconeixement reben una formació prèvia i han d'acreditar la seva candidatura.

Empreses del Baix reconegudes amb el Compromís Biosphere

Darrera actualització: 14.03.2018 | 15:50