Canvi als carrers Xaloc i Ramon LLull de Vallserrat

Dissabte, 18 de febrer de 2017 a les 16:31

A partir del 21 de febrer, el carrers Xaloc i Ramon Llull, tots dos a Vallserrat, passaran a ser de sentit únic. El proper dimarts, efectius de la Brigada Municipal modificaran la senyalització horitzontal i vertical per tal que deixen de ser de doble sentit.

Carrer Xaloc
Fins ara el carrer Xaloc, en el tram comprès entre l’Avinguda Vallserrat i el carrer Mestral, era de doble sentit. És aquesta part de la via la que passa a ser de sentit únic. El vehicles hauran d’accedir per l’Avinguda Vallserrat i anar en direcció carrer Mestral. Amb el canvi, la vorera on es podrà aparcar serà la de l’esquerra en el sentit de la marxa.

La altra tram del carrer Xaloc continua com fins ara, sent de direcció única i amb un sentit de la marxa invers a l’altra segment del mateix carrer.

Carrer Ramon Llull
El tram del carrer Ramon Llull entre els carrers Josep Pla i Mercè Rodoreda també passa a ser de sentit únic. La direcció de la marxa serà en sentit Mercè Rodoreda.

La nova senyalització parteix en els dos casos d’una petició veïnal. Un cop escoltada la sol·licitud sobre els problemes que ocasionava que els carrers fossin de doble direcció, els serveis municipals van estudiar el tema per analitzar com es podia millorar la circulació i van recomanar convertir les dues vies en sentit únic.

Darrera actualització: 18.02.2017 | 19:15

Imatges

Canvis al carrer Xaloc Canvis al carrer Ramon Llull