Ferrocarrils reprèn les obres ajornades d’estabilització de talussos

Divendres, 19 d'octubre de 2018 a les 12:00

Els treballs d’estabilització de talussos que Ferrocarrils va deixar ajornats al juliol es reprendran a partir de la matinada del 21 al 22 d’octubre. La represa de les obres es va acordar en una reunió informativa amb els veïns afectats que van demanar posposar l’actuació fins després de l’estiu.

Les obres començaran amb el desbrossament de la vegetació als talussos d’ambdós marges de la via, en el tram comprés entre els carrers Constitució i Vinya del forn. Després s’executaran feines de perforació per acabar amb el tractament d’estabilització, que consisteix en la instal·lació d’una malla electrosoldada i la projecció de formigó sobre el talús.

Al juliol els veïns van exposar el seu malestar per les molèsties que generaven aquestes obres. Per aquest motiu, Ferrocarrils preveu intensificar els efectius per poder reduir la durada de les obres, especialment de les feines més sorolloses. Els treballs que afectin la via es realitzaran en horari nocturn, entre les 00.30 i les 4.30 de la matinada, mentre que la resta de treballs es faran per la tarda i allunyats de la zona de via.  

L’objectiu d’aquesta actuació és garantir la seguretat dels usuaris i del propi servei, reduint el risc de caiguda de blocs i materials solts. Ferrocarrils preveu finalitzar les obres en unes vuit setmanes.

 

Darrera actualització: 19.10.2018 | 12:50