Signat el contracte per a les obres d’urbanització del polígon Sesrovires

Divendres, 15 de setembre de 2017 a les 19:00

Aquest migdia s’ha signat el contracte per executar les obres del projecte d’urbanització del polígon industrial Sesrovires. L’alcaldessa Maria del Carme Rallo i el representant de l’empresa adjudicatària, Vias y Construcciones SA, han rubricat el document que suposa un avenç més en la normalització urbanística d’aquest àmbit industrial.

El començament de les obres està previst a principis de 2018 una vegada s’hagi realitzat la contractació de la direcció d’obres i es determini la coordinació amb els serveis tècnics. La data de finalització es preveu a mitjans de 2019. El cost de les obres puja 5.122.975,86€ més IVA.

 

L’Ajuntament va convocar ahir els propietaris a una audiència informativa en la qual es van tractar qüestions com el calendari d’obres, les quotes, entre altres.

 

El polígon Sesrovires té el seu origen als anys 60. A mitjans de la dècada va iniciar l’activitat industrial el polígon Precis i uns anys més tard també el polígon “Sasroviras” que van acabar donant lloc al Sesrovires.

 

L’execució de les obres permetrà resoldre les problemàtiques urbanístiques d’aquest àmbit industrial que actualment compta amb unes 200 naus.        

Darrera actualització: 15.09.2017 | 16:17