Substituïda la canonada d’aigua d’un dels ponts de l’Avinguda Vallserrat

Dimecres, 30 d'agost de 2017 a les 00:00

Sorea va substituir ahir la canonada d’aigua que travessa el pont de Vallserrat situat entre els carrers Ignasi Mas i Carrilet.  L’obra ha estat necessària al detectar-se una fuita d’aigua que estava afectant la via del tren de Ferrocarrils de la Generalitat. Atesa la seva proximitat a l’escola vinya del Sastret, la reparació es va decidir executar-la abans de l’inici del curs escolar perquè no afectés el trànsit de vehicles.

Solució definitiva
Pel pont passen dos tipus de canonades. La principal i la secundària. La fuita es va detectar en aquesta última. En comptes de tapar el punt de fuita únicament, s’ha optat  per una solució més definitiva que ha consistit en substituir tot el tram de canonada que va des de l’arqueta del carrer Ignasi Mas fins a l’arqueta propera al carrer Carrilet. A més, s’ha decidit substituir l’antiga canonada de poliuretà per una altra de ferro colat, material més resistent i amb un període de vida més llarg.

Entre les 21.00 i les 23.00 hores va ser necessari tallar el servei en aquesta zona. Però donat que les canonades estaven plenes d’aigua, els tècnics de l’obra calculen que només es va deixar sense servei als veïns durant aproximadament una hora.

D’acord amb el Pla Director de millora de la xarxa d’abastament d’aigua, més endavant hi ha prevista una altra intervenció al carrer Carrilet, via que pateix moltes avaries. Les obres consistiran en substituir les canonades per unes altres de major diàmetre i per la instal·lació d’hidrants al carrer. Els hidrants són aparells que s'utilitzen per a subministrar aigua a pressió per a l'extinció d'un incendi o per a regar.

Darrera actualització: 30.08.2017 | 14:05