Portal de participació

Memòria sobre la targeta moneder d'impacte social

Memòria explicativa per a la realització de la consulta pública sobre la modificació del Reglament Municipal per a la prestació d’ajuts socials per incloure la targeta moneder

De conformitat amb allò establert a l’article 133 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, que preveu què amb caràcter previ a la elaboració del reglament, s’ha de substanciar una consulta pública, a través del portal web de l’Administració competent en la qual s’ha de demanar l’opinió dels subjectes i de les organitzacions més representatives potencialment afectats per la futura norma sobre:

a) Els problemes que es pretenen solucionar amb la targeta moneder.
b) La necessitat i oportunitat de la seva aprovació.
c) Els objectius de modificació de la norma.
d) Les possibles solucions alternatives reguladores i no reguladores.

Els ciutadans, organitzacions i associacions que així ho considerin, disposen de 15 dies hàbils a partir de la publicació d’aquest document per fer arribar les seves opinions i suggeriments, mitjançant correu electrònic ses.participacio@sesrovires.cat . El termini finalitza el dia 23 d’agost de 2018.

Ordenança d'obres

En el següent enllaç trobareu l'Ordenança Reguladora de la Intervenció Municipal en les Obres al Terme Municipal de Sant Esteve Sesrovires

Quadern de Debat Familiar

La regidoria de Participació Ciutadana impulsa una metodologia innovadora per conèixer l’opinió dels sesrovirencs i fomentar la reflexió i el debat sobre la situació actual del municipi. Es tracta dels Quaderns de Debat Familiar, un llibret amb preguntes sobre els aspectes més rellevants de la vida local. Els quaderns es repartiran en els centres educatius i en els equipaments municipals.

Document ÍNTEGRE resultats del Quadern de Debat Familiar

Informe Debat Familiar Sant Esteve Sesrovires

Quadern de Debat Familar en format pdf

Solució a la sopa de lletres del Quadern de Debat Familiar

Document RESUM resultats del Quadern de Debat Familiar

 

Memòria sobre la futura ordenança d'obres

En el següent enllact teniu la  Memòria d’Impuls per a la Realització de la Consulta Pública sobre la futura Ordenança Reguladora de la Intervenció Municipal en les Obres al Terme Municipal de Sant Esteve Sesrovires :

Memòria d’Impuls per a la Realització de la Consulta Pública sobre la futura Ordenança Reguladora de la Intervenció Municipal en les Obres al Terme Municipal de Sant Esteve Sesrovires

De conformitat amb allò establert a l’article 133 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, que preveu que amb caràcter previ a l’elaboració d’un reglament s’ha de substanciar una consulta pública, a través del portal web de l’Administració competent, en la qual s’ha de demanar l’opinió dels subjectes i de les organitzacions més representatives potencialment afectats per la futura norma sobre aquestes qüestions:

a) Els problemes que es pretenen solucionar amb la iniciativa.
b) La necessitat i oportunitat de la seva aprovació.
c) Els objectius de la norma.
d) Les possibles solucions alternatives reguladores i no reguladores.


En compliment d’això, els ciutadans, organitzacions i associacions que així ho considerin poden fer arribar les seves opinions i suggeriments, sobre la redacció de l’ordenança reguladora de la intervenció municipal en les obres, mitjançant el correu electrònic
ses.consultapublica@sesrovires.cat , fins el dia 20 de setembre de 2017, a fi i efecte que l’Ajuntament pugui tenir present les seves aportacions en la proposta.

Data de publicació de la Memòria en el Portal de Participació: 29 d'agost de 2017 . La Memòria estarà exposada fins al 20 de setembre de 2017.

Aprovació inicial de l'Ordenança General de Subvencions

El passat 24 de maig de 2017, el ple de l'Ajuntament va acordar l'aprovació inicial de l'Ordenança General de Subvencions i donar audiència als interesssats en el procediment a través de la públicació del text incial en aquesta pàgina web.

Text de l'aprovació inicial de l'Ordenança General de Subvencions de l'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires.

Consulta prèvia de l'Ordenança General de Subvencions

De conformitat amb allò establert a l’article 133 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, que preveu que amb caràcter previ a l'elaboració d'un reglament, s’ha de substanciar una consulta pública, a través del portal web de l’Administració competent en la qual s’ha de demanar l’opinió dels subjectes i de les organitzacions més representatives potencialment afectats per la futura norma sobre aquestes qüestions:

a) Els problemes que es pretenen solucionar amb la iniciativa.

b) La necessitat i oportunitat de la seva aprovació.

c) Els objectius de la norma.

d) Les possibles solucions alternatives reguladores i no reguladores.

En compliment d’això, els ciutadans, organitzacions i associacions que així ho considerin poden fer arribar les seves opinions i suggeriments, sobre la redacció de l'ordenança general reguladora de subvencions, mitjançant el correu electrònic ses.consultapublica@sesrovires.cat a fi i efecte que l'ajuntament pugui tenir present les seves aportacions en la proposta.

 

Descarrega't la Memòria de la consulta prèvia Ordenança General de Subvencions

Envia els teus comentaris, suggeriments i propostes a: ses.consultapublica@sesrovires.cat

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 • ELECCIONS 27 d'abril de 2019 Un total de 5.760 sesrovirencs i sesrovirenques, cridats a les urnes

  Aquest diumenge 28 d’abril, un total de 5.760 sesrovirencs i sesrovirenques majors d’edat podran exercir el seu dret a vot. En aquesta convocatòria d’Eleccions Generals estan habilitats quatre col·legis electorals, amb un total de dotze meses. L’horari de votació és de les 9 del matí i fins a les 8 del vespre.

 • FIRA PRIMAVERA 20 de març de 2019 Obertes les inscripcions per participar a la Fira de Primavera

  Del 21 de març i fins al 4 d’abril s’obre el període per sol·licitar parada a la Fira de Primavera, l’aparador del comerç i del teixit associatiu local. La fira se celebrarà el proper 12 de maig pels carrers del centre urbà. 

 • FORMACIÓ ENTITATS 6 de març de 2019 Nou curs per a entitats sobre seu electrònica i IdCAT Mòbil

  La regidoria de Participació Ciutadana organitza un curs gratuït adreçat a entitats, associacions i col·lectius sobre el funcionament de la Seu electrònica i l’IdCAt Mòbil, que s’impartirà el 18 de març al Casal de la Gent Gran.

 • FORMACIÓ ENTITATS 7 de febrer de 2019 Curs gratuït sobre fiscalitat per a entitats

  La regidoria de Participació Ciutadana convoca un curs gratuït sobre fiscalitat adreçat a entitats, associacions i col·lectius locals, per al 14 i el 21 de febrer. Les inscripcions ja estan obertes i poden realitzar-se online a través de la nova plataforma web Decidim-Sesrovires.

 • DECIDIM-SESROVIRES 1 de febrer de 2019 Es posa en marxa la plataforma de participació ciutadana Decidim-Sesrovires

  La regidoria de Participació Ciutadana amb col·laboració de l’Àrea de Premsa i Comunicació de l’Ajuntament de Sant Esteve posa en marxa Decidim –Sesrovires, una plataforma digital que vol fomentar un paper actiu de la ciutadania sobre la presa de decisions en qüestions de caràcter públic i amb incidència en els resultats i en les polítiques públiques.

 • CHAMPNIERS 18 de desembre de 2018 Sant Esteve, al Marché de Noël de Champniers

  Una delegació sesrovirenca formada per membres de la Comissió d'Agermanament amb Champniers i encapçalada per l’alcalde, Enric Carbonell, i la 2a tinent d’alcalde, Ma. Àngels Ríos, s’han desplaçat aquest cap de setmana a la localitat francesa per participar al tradicional Marché de Noël. Aquesta és la quarta edició d’aquesta cita comercial que compta amb la presència de productes sesrovirencs: embotits, vi i cava, torrons artesans i oli.

   

 • PROJECTE CARE 13 de desembre de 2018 Sant Esteve participa al projecte europeu CARE sobre immigració

  L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha estat convidat a participar en el projecte CARE, una iniciativa de caràcter europeu adreçada a petits municipis que vol fomentar el diàleg intercultural i la creació d’una xarxa de solidaritat per als immigrants. La participació en aquest projecte està finançada per la Unió Europea a través del programa "Europa per als ciutadans" i tindrà una durada de 18 mesos.

 • JORDI BORRELL 19 de setembre de 2018 Jordi Borrell deixa el càrrec de regidor de l’Ajuntament per donar alternança al seu grup

  El regidor del grup de govern a l’Ajuntament de Sant Esteve i portaveu de l’Entesa per Sant Esteve, Jordi Borrell, ha fet efectiva la seva renúncia a l’acta en el Ple celebrat avui. El fins ara segon tinent d’alcalde i responsable d’Educació, Cultura i Participació Ciutadana serà substituït per M. Àngels Ríos Echeverría.

 • Targeta moneder 3 d'agost de 2018 Obert el procés participatiu per incloure la targeta moneder al Reglament Municipal per a la prestació d’ajuts socials

  A partir del proper any, l’Ajuntament posarà en marxa la targeta moneder d’impacte social, un nou recurs per a persones en situació de pobresa o vulnerabilitat social que s’incorporarà als ajuts econòmics per a alimentació i productes de primera necessitat que atorguen els serveis socials municipals. La seva tramitació requereix la modificació del Reglament Municipal per a la prestació d’ajuts socials i, per aquest motiu, s’ha obert un procés de participació ciutadana al web municipal.

 • NATACIÓ 16 de juliol de 2018 Obertes les inscripcions al 1r Trofeu de Natació Sant Esteve Sesrovires

  Una de les novetats d’aquesta Festa Major, que s’emmarca dins de les propostes esportives, és un campionat de natació que es disputarà el divendres dia 27 a la piscina coberta. Les inscripcions es poden realitzar online fins al proper 20 de juliol. La competició està organitzada per l’Àrea d’Esports i el Club Natació Sanes, entitat a punt de constituir-se.

 • PROGRAMA VOLUNTARIAT EUROPEU 13 de juliol de 2018 Programa de voluntariat europeu adreçat a joves

  Si tens entre 18 i 30 anys i ganes de participar en un programa de voluntariat europeu, tens l’oportunitat de fer-ho a través de la xarxa “NET-MED”, a la qual està adherit Sant Esteve en el marc del projecte “Europe for Citizen” i l’agermanament amb el municipi italià de Miglianico.

 • CARRER PAU COSTAS 1983 - ARXIU 27 de juny de 2018 Per Festa Major, recuperem el guarniment dels carrers

  La Comissió de Festa Major fa una crida a recuperar l’antiga tradició de guarnir els carrers per Festa Major, una tradició que es va mantenir fins a la dècada dels 90.

Darrera actualització: 02.08.2018 | 12:07
Darrera actualització: 02.08.2018 | 12:07