Cultura i esport en la Diada de Sant Jordi

Dimecres, 19 d'abril de 2017 a les 11:05

Sant Esteve Sesrovires celebra la Diada de Sant Jordi amb diferents actes culturals i esportius tant el 23 d’abril com els dies previs. Diumenge al matí tindrà lloc una nova edició de la cursa popular i a la tarda el lliurament dels Premis Sesrovirencs de l’any.

Els actes començaran dijous amb la presentació de la novel·la històrica Rubricatus, escrita per la sesrovirenca Isabel García Trócoli, historiadora i egiptòloga. L’autora presentarà el seu llibre a la Biblioteca Municipal, el 20 d’abril, a les 19.30h.

Com ja és tradició, els alumnes de les escoles La Roureda i Vinya del Sastret participaran en un intercanvi poètic amb un grup de voluntaris del Casal de la Gent Gran. L’acte tindrà lloc divendres al Casal de la Gent Gran i consistirà en la recitació de poemes.

Diada de Sant Jordi
El 23 d’abril, al matí, hi ha haurà diferents parades de roses a la plaça Xic Mateu i al carrer Sant Joan. Un dels estands serà el de la Biblioteca Municipal, que exposarà una selecció del seu fons bibliogràfic.

A les 11.00 hores, sonarà el tret de sortida de la Cursa de Sant Jordi, una prova popular, participativa i no competitiva oberta a persones de totes les edats. Les inscripcions són gratuïtes i es podran fer a partir de les 9.00 hores a la plaça Xic Mateu. La sortida i la meta es realitzarà en la confluència de la plaça Xic Mateu amb l’Avinguda Montserrat.

A les 18.00h, el Casino acollirà una nova edició dels Premis Sesrovirencs de l’Any, que vol ser un reconeixement a les persones i entitats que han destacat per algun motiu al llarg de l’any anterior. Els guardons contemplen tres categories: a l’entitat, a l’activitat i a la persona.

Darrera actualització: 19.04.2017 | 14:43