Notícies

Pàgina 1 de 21
 • Protecció Civil 22 de juny de 2017 Revetlla i talls de carrer

  Donada la situació de prealerta per risc d’incendis i com a mesura de precaució, l’Ajuntament ha pres la decisió de no permetre el tall de carrers per celebrar la revetlla. La mesura va encaminada a facilitar als vehicles de bombers, ADF i policia que puguin accedir a qualsevol lloc en cas de foc. Si es trobessin carrers tallats per festes no podrien arribar al lloc de l’emergència. Paral·lelament, l’Ajuntament està oferint alternatives als veïns que han sol·licitat el tall del seu carrer per celebrar la revetlla de Sant Joan, com ara l’aparcament de La Gleva o l’aparcament del camí del Cementiri.

 • Vehicle ADF 22 de juny de 2017 Activada la fase de prealerta del Pla de Protecció Civil davant el perill d’incendis

  Avui s’ha activat el Pla de Protecció Civil Municipal, en fase de Prealerta, davant el risc d’incendis forestals a causa de l’onada de calor. L’alcaldessa Maria del Carme Rallo ha convocat el Comitè d’Emergències, que està format per diversos departaments municipals, per fer un seguiment de la situació i prendre les mesures oportunes. Es demana a la població que extremi les precaucions i segueixi les següents indicacions:

 • Helicòpter 22 de juny de 2017 Intervenció de la Policia Local i d’un helicòpter per una emergència mèdica

  Un helicòpter del Servei d’Emergències Mèdiques ha traslladat avui una persona que ha patit un problema de salut al centre urbà. La  Policia Local ha desplegat un dispositiu de suport per tal que l’helicòpter pogués aterrar a l’aparcament del Complex Esportiu i recollir la persona malalta. Fins al lloc dels fets també s’han desplaçat dues ambulàncies.

 • Projecte Mentali 21 de juny de 2017 Iniciativa per recuperar excedents alimentaris a favor de les persones necessitades

  L’Ajuntament, una empresa de menjar escolar i dues entitats del poble van signar dilluns un conveni per fer realitat el projecte Mentali,una iniciativa amb l’objectiu de recuperar l’excedent alimentari que procedeix de la cuina del centre educatiu i distribuir-lo a les persones més necessitades del municipi.  El programa començarà a aplicar-se al setembre, coincidint amb l’inic del curs escolar.

 • Piscina d'estiu 21 de juny de 2017 Final del curs escolar amb un bany a la piscina d’estiu

  Infants de les escoles Vinya del Sastret i de La Roureda han pogut  banyar-se gratuïtament a la  piscina d’estiu del Complex Esportiu Municipal per a acomiadar-se del curs escolar d’una forma refrescant.  Al voltant de 90 estudiants de La Roureda han pogut gaudir avui d’un activitat d’esbarjo a la piscina exterior i uns altres 90  alumnes de la Vinya ho van fer la setmana passada.

 • Focs de Sant Joan 21 de juny de 2017 Ban per a unes revetlles festives i segures

  Amb motiu de la diada de Sant Joan i de les festes que s’organitzen el 23 de juny per aquest motiu, l’alcaldessa Maria del Carme Rallo ha dictat un ban amb un seguit de mesures i consells per unes revetlles festives i segures.

 • Arbres 20 de juny de 2017 Tractament contra el pugó i altres insectes en l’arbrat públic

  Els dies 21 i 22 de juny, es portarà  a terme un tractament contra el pugó, la cotxinilla, el tigre del plàtan, l’oïdi i negreta de l’arbrat en diversos carrers del centre urbà, Vallserrat i Ca n’Amat. Els treballs es portaran a terme en horari nocturn de 22.00 a 06.00 hores. Donat que es faran servir productes fitosanitaris, es recomana seguir els següents consells:

 • Cotxe policia 16 de juny de 2017 Nou cotxe policial amb un contracte de rènting més barat

  Un cop finalitzat el contracte de rènting d’un dels vehicles de la Policia Local, l’Ajuntament ha formalitzat un nou contracte, també en la modalitat d’arrendament, per adquirir un nou cotxe destinat a prestar serveis policials.  Aquest canvi suposa un estalvi econòmic per a les finances municipals. El consistori s’estalviarà 223 euros cada mes amb el nou contracte.

 • Calor 14 de juny de 2017 Avís de situació de risc de calor

  Segons informacions del Servei Meteorològic de Catalunya avui hi ha possibilitat de superació de temperatures extremes a gairebé a tota Catalunya, demà les comarques del litoral i prelitoral deixaran d'estar afectades i divendres només romandran afectades les
  comarques de Lleida més Anoia, Bages, Priorat, Ribera d'Ebre i Terra Alta. Podeu consultar els consells de la Generalitat de Catalunya davant d'un cop de calor en la següent pàgina web: http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/cop-de-calor/cop-de-calor/

   

 • Tren 14 de juny de 2017 Tall del servei de Ferrocarrils entre Sant Esteve i Igualada per obres de millora

  Amb motiu d’obres de millora a la infraestructura, el cap de setmana del 17 i 18 de juny s’interromprà el servei d’un tram de la línia R6 (Igualada) de Ferrocarrils de la Generalitat  de  Catalunya  (FGC).  El  tram  afectat  pels  treballs  de  millora  és  el comprès  entre  les  estacions  de  Sant  Esteve  Sesrovires  i  Igualada  de  la  línia Llobregat-Anoia.

 • Aparcament 14 de juny de 2017 Aparcaments per a minusvàlids al costat del Casal Social de Vallserrat

  Avui la Brigada Municipal ha canviat una part de la senyalització d’un tram del carrer Santiago Rusiñol. A partir d’ara, no es podrà aparcar en una part de la banda esquerra d’aquesta via urbana. Paral·lelament, s’ha habilitat una zona d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda al costat del pas de vianants, en la banda dreta del carrer, per a les persones que hagin d’accedir al Casal Social de Vallserrat. En els propers dies, la Brigada pintarà els passos de vianants i la senyalització de les rotondes de l’Avinguda Vallserrat, així com dels carrers travessers de la mateixa.

 • Mercat dels diumenges 9 de juny de 2017 Aprovat l’inici dels tràmits per al nou mercat dels diumenges

  La Junta de Govern Local ha aprovat avui iniciar el procediment legal per establir un mercat de venda no sedentària. Aquest nou mercat es faria un cop per setmana, els diumenges, i en un polígon industrial del municipi proper a una via de circulació de molt trànsit. Mentrestant, el polígon Anoia acull els diumenges al matí una trobada setmanal de productes artesanals i de proximitat.

Pàgina 1 de 21

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29