Notícies

Pàgina 1 de 19
 • CAMPANYA NADAL BOTIGUERS 12 de desembre de 2017 El comerç local sorteja 1.000 € en vals de compra

  L’Associació de Botiguers de Sant Esteve ja ha posat en marxa la campanya de Nadal amb l’objectiu de promocionar el comerç de proximitat. Un any més, els establiments associats volen premiar la fidelitat dels clients sortejant vals de compra per valor de 1.000€.

 • LA MARATÓ 12 de desembre de 2017 Activitats solidàries per La Marató

  Ses Dansa i el Club de Patinatge Sesrovires han programat exhibicions solidàries destinades a recollir fons per La Marató de TV3 que se celebra el proper diumenge 17 de desembre i que enguany gira entorn de les malalties infeccioses.  

 • #lallumineta 5 de desembre de 2017 Turisme del Baix engega la campanya #lallumineta de promoció d’activitats nadalenques amb premi

  El Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa La Llumineta del Baix Llobregat!, una campanya de promoció turística que promou els atractius, i les fires i festes de Nadal de la comarca. A més, la campanya proposa un joc el guanyador o la guanyadora del qual s’endurà com a premi una cistella de productes i experiències al Baix Llobregat valorada en més de 1.000 euros. Trobareu més informació sobre el joc al web llumineta.cat

 • PROMOCIÓ ECONÒMICA 4 de desembre de 2017 Promoció Econòmica ofereix un servei gratuït d’assessorament a emprenedors i empreses

  En el marc del programa Fem Xarxa, Fem Empresa, l’Ajuntament a través de l’Àrea de Promoció Econòmica presta un nou servei d’acompanyament i assessorament per a solucions a mida de les necessitats d’emprenedors i d’empreses.

 • AJUNTAMENT 1 de desembre de 2017 Aprovat el pressupost municipal 2018 que puja 11,8 M€

  El ple de l’Ajuntament de Sant Esteve va aprovar ahir el pressupost municipal per a l’exercici 2018 que puja 11.860.030,03€. La proposta econòmica segueix les directrius marcades en el Pla d’ajust i el Pla de sanejament, ambdós aprovats per l’Estat i la Generalitat respectivament, i que es basen en l’aplicació de mesures de contenció de la despesa i de l’estalvi. El document, que es va presentar el passat 15 novembre en audiència pública, va ser aprovat amb el vot favorable dels grups de govern (PSC, ERC i Entesa), sense el suport de l’oposició (ARAses, PDeCat i LxS).

 • T-verda 30 de novembre de 2017 Es posa en marxa la tarjeta T-verda per fomentar el transport públic i la reducció d’emissions

  Amb l’objectiu d’afavorir la retirada en circulació dels vehicles més contaminants, les entitats consorciades a l’ATM, entre les quals hi ha l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), han posat en marxa un nou títol de transport: la T-verda.

  La T-verda permet, a aquelles persones que hagin donat de baixa un vehicle sense etiqueta de la DGT, viatjar il·limitadament i de manera gratuïta per un període de 3 anys en qualsevol servei de transport públic integrat de les 6 zones de l’ATM de Barcelona. En el cas de Sant Esteve inclou també el bus urbà, donat que el nostre municipi forma part del sistema tarifari integrat de l’ATM i, a més, està adherit a l’AMTU.

 • 6a FIRA DE NADAL 29 de novembre de 2017 La 6a Fira de Nadal amplia horari i canvia d’ubicació

  Sant Esteve celebra aquest dissabte dia 2 la 6a Fira de Nadal. L’edició d’enguany amplia l’horari de funcionament durant el dia i trasllada el recinte a l’entorn del casal cultural El Casino.

 • WHATSAPP AJUNTAMENT SES 28 de novembre de 2017 L’Ajuntament activa un nou canal de comunicació amb els veïns a través de Whatsapp

  Els veïns de Sant Esteve disposen des d’avui d’un nou canal de comunicació amb l’Ajuntament i de difusió d’informació municipal per Whatsapp, aplicació gratuïta de missatgeria instantània. A través d’aquest sistema de comunicació el SIAC recull i atén incidències, consultes i suggeriments de la ciutadania. Alhora, l’Ajuntament disposa d’un canal de difusió d’informació municipal d’interès (talls serveis, esdeveniments, terminis, etc.). L’objectiu és ampliar els canals de comunicació amb els ciutadans, amb la incorporació d’un servei que ofereix més immediatesa.

 • GRAN RECAPTE D'ALIMENTS 27 de novembre de 2017 Campanya de recollida de productes per al Banc d'Aliments de Sant Esteve

  Un any més, coincidint amb la campanya del Gran Recapte de Catalunya que tindrà lloc els dies 1 i 2 de desembre, el Banc d’Aliments de Sant Esteve fa una nova crida per recollir productes de primera necessitat. L’activitat se centrarà en la instal·lació de 3 punts de recollida: al carrer de Pau Costas (al costat de CoAliment) i a l’avinguda Montserrat (davant de Ca la Maria i de Bon Àrea). Divendres dia 1 l’activitat serà de matí i tarda (de les 10 a les 14 h i de les 17 a les 20 h.) mentre que el dissabte dia 2 es podran fer aportacions durant l’horari de matí.

 • #25N #DiemProu 25 de novembre de 2017 Manifest Dia contra la violència masclista #25N

  L'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, i des de la regidoria de la Dona, expressem el nostre més profund rebuig a la violència envers les dones i subscribim el manifest unitari que signen Generalitat, diputacions, i les entitats municipalistes en el marc de la celebració del 25N, Dia Internacional contra la violència masclista. A Sant Esteve #Diemprou.

 • SIGNATURA CONTRACTE 24 de novembre de 2017 Signat el contracte de renovació de la maquinària de fitness i cycling del Complex

  Aquesta setmana s’ha signat el contracte per a la substitució de la maquinària de les sales de fitness i de cycling del Complex Esportiu Municipal. El document l’han formalitzat l’alcalde Enric Carbonell, acompanyat pel regidor d’Esports, Adrià Companys, i representants de l’empresa adjudicatària Technogym Trading SA.

 • QUADERN DE DEBAT FAMILIAR 21 de novembre de 2017 L'Ajuntament presenta els resultats de l'Enquesta del Quadern de Debat Familiar en una sessió pública

  La Regidoria de Participació Ciutadana convoca una sessió pública el proper dijous 23 de novembre per explicar els resultats de l’Enquesta de Debat Familiar, una eina de participació innovodora per promoure el debat i la reflexió sobre la situació del municipi. La sessió tindrà lloc a la sala Domènech i Estapà, a les 19.00 h. 

Pàgina 1 de 19

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29