Notícies

Pàgina 1 de 21
 • Llar d'Infants La Ginesta 28 d'abril de 2017 Comença el període de preinscripció a la Llar d’Infants Municipal

  El 2 de maig comença el període preinscripció i matriculació del curs 2017-2018 de la Llar d’Infants Municipal La Ginesta.  La sol·licitud de preinscripció es pot obtenir gratuïtament al SIAC o a la web sesrovires.cat.  Un cop es publiquin les llistes, s’iniciarà el procés de matriculació el 6 de juny.

 • Bar dels jardins de l'Ajuntament 28 d'abril de 2017 Iniciada la licitació del servei de bar als jardins de l’Ajuntament

  L’Ajuntament vol oferir un servei de bar als jardins de l’Ajuntament. Per aquest motiu ja ha iniciat la licitació perquè les persones i empreses interessades puguin presentar ofertes abans del 10 de maig. El servei de bar es concedirà per concurs públic.

 • Concurs d'Iniciatives Empresarials 27 d'abril de 2017 Una empresa sesrovirenca, finalista del Concurs d’Iniciatives Empresarials

  L’empresa sesrovirenca Cortines DESOL S.L. ha quedat segona en el 8è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord, en la categoria de Millor iniciativa empresarial promoguda per col·lectius majors de 45 anys. Sant Esteve Sesrovires també va estar representada per dues candidatures més: la del taller d'art Tinta i Vi i un projecte de negoci presentat per una alumna de l’institut Montserrat Colomer. El lliurament dels premis va tenir lloc dimarts a Martorell.

 • Olympic Games a l'escola Àgora 26 d'abril de 2017 L'escola Àgora acull els Olympic Games amb la participació de 500 estudiants de tot Europa

  L'escola Àgora International School Barcelona acull del 25 al 29 d'abril els NACE Olympic Games , on participaran uns 500 nens d’entre 8 i 15 anys, uns 100 entrenadors i més de 2.000 assistents, entre els quals destaca l’olímpic Megido Sánchez (Barcelona 92, tir amb arc).

 • Inaguració de CARS de SEAT 24 d'abril de 2017 SEAT estrena CARS, un centre pioner en medicina avançada per als seus treballadors

  L’alcaldessa Maria del Carme Rallo va assistir ahir, dilluns, a la inauguració de CARS (Centre d’Atenció i Rehabilitació Sanitària), unes instal·lacions de SEAT destinades a la salut i el benestar dels seus 14.500 treballadors. L’empresa ha invertit 3,3 milions d’euros en aquest equipament.

 • Estudiants alemanys a l'Ajuntament 24 d'abril de 2017 Un grup d'estudiants alemanys visiten l'Ajuntament

  Aquest matí un grup d’estudiants alemanys han visitat l’Ajuntament. Els joves participen en un intercanvi amb alumnes de l’institut Montserrat Colomer. Els grup d’estudiants alemanys han estat rebuts a la sala de plens per l’alcaldessa Maria del Carme Rallo; el regidor d’Educació, Jordi Borrell; i la regidora de Cultura, Maribel Mercader.

 • L'alcaldessa amb els guanyadors dels Premis Sesrovirencs de l'Any 24 d'abril de 2017 Els Premis Sesrovirencs de l’Any guardonen Maria Càlichs, la Comissió de la Cavalcada de Reis i el 125è Aniversari de l’Església

  Els Premis Sesrovirencs de l’Any reconeixen durant la Diada de Sant Jordi a aquelles  entitats i persones que han destacat durant l’any anterior per la seva contribució al benestar de la societat sesrovirenca. Ahir es van lliurar al Casino els guardons als premiats d’aquesta edició: el 125è Aniversari de la Construcció de l’Església Parroquial, la Comissió de la Cavalcada de Reis i a Maria Càlichs. L’acte va estar presidit per l’alcaldessa Maria del Carme Rallo, que va estar acompanyada per l’equip de govern, regidors i regidores, i els membres de la Comissió del Premis.

 • Visita a SEAT 20 d'abril de 2017 Els alcaldes de Sant Esteve, Martorell i Abrera acompanyen el president Puigdemont en la seva primera visita oficial a SEAT

  L’alcaldessa Maria del Carme Rallo i els batlles de Martorell i Abrera van acompanyar ahir al president Generalitat, Carles Puigdemont, en la seva primera visita oficial a les instal·lacions de SEAT.  En el marc de la visita, el president de Seat, Luca de Meo, va anunciar que la companyia invertirà 900 milions d’euros en els nous Ibiza i Arona.

 • Sirenes Risc Químic 19 d'abril de 2017 Prova de sirenes de risc químic el divendres 21 d’abril de 2017

  Aquest divendres 21 d’Abril al matí es durà a terme la primera prova anual de la xarxa d’alarmes i comunicacions adscrites al Pla d’Emergència Exterior del Sector Químic de Catalunya (PLASEQCAT). S’activaran les 82 sirenes d’avís a la població per accident químic que hi ha instal·lades actualment a 37 municipis de Catalunya. Serà una prova per comprovar-ne el funcionament i per fer que tots els ciutadans coneguin el so.

 • Quadern de Debat Familiar 19 d'abril de 2017 L’Ajuntament impulsa el Quadern de Debat Familiar per conèixer l’opinió dels sesrovirencs

  La regidoria de Participació Ciutadana impulsa una metodologia innovadora per conèixer l’opinió dels sesrovirencs i fomentar la reflexió i el debat sobre la situació actual del municipi. Es tracta dels Quaderns de Debat Familiar, un llibret amb preguntes sobre els aspectes més rellevants de la vida local. Els quaderns es repartiran en els centres educatius i en els equipaments municipals.

 • Diada de Sant Jordi 19 d'abril de 2017 Cultura i esport en la Diada de Sant Jordi

  Sant Esteve Sesrovires celebra la Diada de Sant Jordi amb diferents actes culturals i esportius tant el 23 d’abril com els dies previs. Diumenge al matí tindrà lloc una nova edició de la cursa popular i a la tarda el lliurament dels Premis Sesrovirencs de l’any.

 • Ordinadors al Casal de la Gent Gran 18 d'abril de 2017 Nous ordinadors per al Casal de la Gent Gran

  Avui l’alcaldessa Maria del Carme Rallo, el regidor Enric Carbonell i la directora de la Caixa a Sant Esteve Sesrovires, Laura Serrano, han visitat la sala d’informàtica del Casal de la Gent Gran. L’entitat financera ha subvencionat un projecte del departament de Benestar Social que ha permès renovar els 10 ordinadors que utilitzen els alumnes dels cursos d’informàtica de l’equipament. La Caixa també ha subvencionat un segon projecte de Benestar Social d'atenció a la infància.

Pàgina 1 de 21

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29