Notícies

Pàgina 1 de 19
 • PORTES OBERTES 15 de febrer de 2018 Els centres educatius públics es donen a conèixer en les jornades de portes obertes

  L’Àrea d’Educació ha fet públic el calendari de les jornades de portes obertes dels centres educatius públics del municipi, des de la llar d’infants fins a l’institut. Aquestes jornades s’adrecen a noves famílies interessades en la preinscripció del seu fill/a per al proper curs.

 • SIAC 15 de febrer de 2018 L’emissió de documents de padró col·lectius requereix una autorització de cessió de dades

  L’Ajuntament informa que per poder emetre certificats o volants col·lectius de padró (convivència) es requereix una autorització de cessió de dades personals dels membres de la unitat familiar, d’acord amb la legislació vigent sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (Resolució INE de 30 de gener de 2015). Sense aquest consentiment exprés o específic, només podran fer-se constar en el certificat o recollir-se en el volant, les dades de la persona sol.licitant i el número de persones inscrites.

 • WEB OFERTES FEINA 14 de febrer de 2018 El Club de Feina s’integra al web municipal

  Les ofertes de treball que gestiona el Servei Local d’Ocupació de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament es poden consultar des d'avui al web municipal sesrovires.cat . D’aquesta manera deixa d’estar operatiu el web clubdefeina que passa a integrar-se a la pàgina principal de l’Ajuntament.   

 • CARRETONER 13 de febrer de 2018 SAICA busca personal per al magatzem logístic de Can Margarit

  L’empresa del sector de cartronatge SAICA necessita cobrir 7 llocs de treball de manera immediata per al magatzem que posa en marxa al nou polígon de Can Margarit. Inicialment, precisa cobrir 3 llocs de mosso de magatzem, 2 d’operari manipulador, un d’auxiliar administrativa i un de conductor de màquina elevadora retràctil.

 • Evolució atur 2017 9 de febrer de 2018 Sant Esteve tanca el 2017 amb una millora significativa d’ocupació

  L’índex d’atur a Sant Esteve s’ha mantingut a la baixa durant bona part del 2017, registrant al desembre un dels valors més baixos, el 8,4% i 294 persones desocupades. Amb aquestes dades s’allunya, gairebé de 2 punts, dels registres del 2016 que es va tancar amb un atur del 10,1% i 336 aturats. L’índex sesrovirenc també queda per sota del 10,9% del Baix Llobregat i de l’11,8% de Catalunya.

 • Futbol 9 de febrer de 2018 Concedides 11 beques esportives per a infants i joves

  L’Ajuntament ha concedit 11 beques  a infants i joves inscrits en les Escoles Esportives i els Campus Esportius durant l’any 2017. L’objectiu d’aquesta línia d’ajuts és facilitar la participació en els programes esportius de les famílies més desfavorides del municipi a través de la subvenció d’una part de les despeses que ocasiona la pràctica esportiva.

 • CURS PERSONES CUIDADORES 9 de febrer de 2018 Cloenda del curs de persones cuidadores

  Aquesta setmana ha finalitzat la formació del Grup de Suport i ajuda mútua adreçada a cuidadors familiars organitzat per l’Àrea de Benestar Social i finançat per la Diputació De Barcelona. El curs ha comptat amb la participació de 8 cuidadores i cuidadors, familiars de persones en situació de demència.  

 • Imatge virtual nau 7 de febrer de 2018 Mercadona instal•larà un magatzem logístic a Can Margarit

  Marcadona ha anunciat la instal·lació d’un magatzem logístic en una nau de 29.000 metres quadrats al nou polígon Can Margarit de Sant Esteve. L’objectiu de la cadena valenciana de supermercats és donar donar suport al centre d’Abrera.

 • AVANTPROJECTE CAP 5 de febrer de 2018 El CatSalut presenta l’avantprojecte del nou Centre d’Assistència Primària

  Aquest migdia ha tingut lloc a l’Ajuntament la presentació de l’avantprojecte del nou CAP que la Generalitat ha projectat en el terreny municipal del carrer de Josep Tarradellas, que l’Ajuntament va cedir l’any 2008 amb aquesta finalitat. La proposta és un edifici baix que s’incrusta en el terreny i n’aprofita el desnivell, alhora que s’integra en l’entorn.

 • Complex Esportiu 4 de febrer de 2018 L’Àrea d’Esports impulsa l'enquesta per conèixer l’opinió dels usuaris sobre els equipaments esportius municipals

  Els usuaris dels equipaments esportius tenen l’oportunitat de donar la seva opinió i proposar suggeriments sobre les instal·lacions esportives municipals a través de l’enquesta que podran emplenar de l’1 a l 28 de febrer.  Només pel fet de contestar es rebrà una entrada per accedir gratuïtament al Complex Esportiu. El formulari es pot trobar en el Complex Esportiu i s'ha de lliurar emplenada en aquest mateix equipament.

 • ÒSCAR RODRÍGUEZ 2 de febrer de 2018 Òscar Rodríguez substituirà M. Jesús Rodríguez com a regidor

  Després que en el darrer ple municipal del 24 de gener es fes efectiva la renúncia de la regidora Maria Jesús Rodríguez Carrero per motius personals, el seu relleu el prendrà Òscar Rodríguez Andreu. Està previst que prengui possessió del càrrec en la propera sessió plenària.

 • BARCACOES PARC CANALS I NUBIOLA 1 de febrer de 2018 S’activa un formulari web per fer la reserva de barbacoes i taules al Parc Canals i Nubiola

  Des d’avui ja es pot sol·licitar a través del web municipal la reserva de taules i barbacoes al Parc Canals i Nubiola per a caps de setmana i festius. D’aquesta manera, a banda de la petició presencial al SIAC també es pot demanar en línea, omplint el formulari disponible a www.sesrovires.cat dins de l’apartat Temes/MediAmbient.

Pàgina 1 de 19

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29