Notícies

Pàgina 1 de 20
 • JARDINS AJUNTAMENT 20 de juny de 2018 Comença la temporada d’estiu als jardins de l’Ajuntament

  El proper dilluns 25 de juny s’inicia l’activitat d’estiu als jardins de l’Ajuntament amb l’obertura del bar. L’horari de funcionament del servei serà de dilluns a dijous, de 18.00 a 23.00 hores; divendres, de 18.00 a 1.00 h.; dissabte, de 10.00 a 1.00 h.; i diumenge, de 10.00 a 23.00 h. La temporada finalitzarà el 30 de setembre.

 • Juga Verd Play 20 de juny de 2018 L’esportivitat de l’handbol i el bàsquet sesrovirenc, reconeguts pels premis Juga Verd Play

  El Consell Esportiu del Baix Llobregat ha premiat l’esportivitat de dos equips sesrovirencs: l’equip aleví masculí del Club Handbol Sant Esteve i l’equip infantil de bàsquet de Sant Esteve. Dimarts va tenir lloc a Sant Andreu de la Barca el 5è Acte de Reconeixement als Valors Juga Verd Play amb l’objectiu de distingir als equips, entitats i agents més destacats del programa Juga Verd Play inclòs dins de la competició dels Jocs Escolars del curs 2017 a la  comarca.

 • MOSQUIT TIGRE 20 de juny de 2018 Recomanacions per evitar la propagació del mosquit tigre

  Amb la pujada de la temperatura i de les pluges de la primavera apareixen les primeres larves del mosquit tigre, un insecte que pot actuar com a vector de malalties com les produïdes pel virus del chikungunya, dengue i zika. Per aquest motiu, l’Àrea de Salut de l’Ajuntament recomana la població seguir un conjunt de consells per evitar la propagació d’aquest insecte.

 • Coca de Sant Joan 20 de juny de 2018 Consells de salut sobre les coques de Sant Joan

  Amb motiu de les festes de Sant Joan, l’Àrea de Salut de l’Ajuntament ha elaborat un seguit de consells que cal tenir en compte a l’hora de consumir les tradicionals coques. Els productes de pastisseria, especialment els farcits de crema o nata, són un medi òptim per a la supervivència i multiplicació de microorganismes patògens, si no es respecten les condicions d'higiene necessàries durant la seva elaboració i conservació.

 • PRESENTACIÓ UNITAT CANINA SANT ESTEVE 14 de juny de 2018 La Policia Local de Sant Esteve presenta la Unitat Canina K-33

  Avui s’ha presentat oficialment la Unitat Canina de la Policia Local de Sant Esteve, K-33, a la Pista Coberta Francesc Castellet. L’acte ha tingut una exhibició amb guies i gossos provinents d’unitats d’altres municipis que ja en tenen o es troben en fase de creació: Amposta, Vic, Caldes de Malavella, Viladecans, Cornellà, Sabadell i Sant Andreu de la Barca.

 • Agent Cívic 13 de juny de 2018 Obert el procés per cobrir plaça d'agent cívic a La Beguda

  La Mancomunitat de La Beguda Alta, integrada pels ajuntaments de Masquefa, Sant Llorenç i Sant Esteve, obre avui la convocatòria per a la contractació amb caràcter temporal d’un agent cívic. Les sol·licituds s’han de presentar al registre de l’Ajuntament de Masquefa (seu de la Mancomunitat). El termini de presentació finalitza el proper 2 de juliol.

 • Escoles Esportives 13 de juny de 2018 Les Escoles Esportives incorporen el judo i el golf a la seva oferta

  El proper 18 de juny comença el període d’inscripció a les Escoles Esportives. L’oferta de disciplines esportives inclou aquest any dos nous esports: el judo i el golf. Les Escoles Esportives estan organitzades pels clubs amb el suport i la coordinació de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament.

 • Carlos Romero 12 de juny de 2018 Carlos Romero suma l’esport amb la solidaritat a la Batalla de Rande

  L’esportista sesrovirenc Carlos Romero nedarà el proper 16 de juny un total de 27km a la Ria de Vigo, en una de les proves més dures que hi ha de natació en aigües obertes: la Batalla de Rande.  El nedador de Sant Esteve ha volgut de nou lligar esport i solidaritat. Per aquest motiu, en comptes de demanar suport i ànims per a ell, ha fet una crida pública perquè la gent faci donacions per a l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB).

 • Sergio Pérez i Julia Galera 11 de juny de 2018 Dos medalles d’or per als joves arquers de Sant Esteve Sesrovires

  Dos estudiants de l’Institut Montserrat Colomer, Julia Galera i Sergi Pérez, han pujat al pòdium aquest cap de setmana per penjar-se la medalla d’or en el Campionat de Catalunya d’Aire Lliure, celebrat a la població tarragonina de Constantí.  Els dos joves formen part del Club de Tir d’Olesa de Montserrat.

 • Línia Ferrocarrils 11 de juny de 2018 Ferrocarrils realitzarà obres per estabilitzar talussos i millorar la seguretat

  Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha comunicat a l’Ajuntament que el proper 18 de juny iniciarà les obres d’estabilització d’alguns trams dels talussos adjacents a la línia ferroviària. Està previst que els treballs tinguin una durada de quinze setmanes i s’allarguin fins després de l’estiu. 

 • 11 de juny de 2018 Dos medalles d’or per als joves arquers de Sant Esteve Sesrovires
 • EN QUIMET 9 de juny de 2018 L’Arxiu Municipal ens apropa les figures de l’agutzil i el pregoner

  Coincidint amb la celebració avui 9 de juny del Dia Internacional dels Arxius, l’Arxiu Municipal de Sant Esteve s’adhereix a aquesta commemoració donant a conèixer unes fotografies que formen part del seu fons fotogràfic. Es tracta d’unes imatges que ens apropen les figures de l’agutzil i el pregoner a Sant Esteve.  

Pàgina 1 de 20

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29