Notícies

Pàgina 1 de 20
 • Fira del Vi i del Cava 20 d'octubre de 2017 La 3a edició de la Fira del Vi i del Cava reuneix cellers i productors locals

  Diumenge cellers i productors locals i de la comarca participaran en la tercera edició de la Fira del Vi i del Cava, una iniciativa organitzada per les àrees de Promoció Econòmica i de Comerç per posar en valor la tradició vitivinícola de Sant Esteve Sesrovires. Una de les iniciatives més destacades és el Taller de Tast de Cava.

 • PRESENTACIÓ PROGRAMA FEM XARXA FEM EMPRESA 2017-2018 20 d'octubre de 2017 Es presenta la 4a edició del programa de suport empresarial ‘Fem Xarxa Fem Empresa’

  El programa de suport a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat, Fem Xarxa Fem Empresa, arriba a la seva 4a edició plenament consolidat. El Casal de Cultura de Collbató va acollir ahir l’acte de presentació que va comptar amb la presència de representants municipals i tècnics de Promoció Econòmica dels ajuntaments promotors: Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires. La delegació sesrovirenca va estar encapçalada per l’alcalde i responsable de Promoció Econòmica, Enric Carbonell, acompanyat per la 1a tinent d’alcalde, Maria del Carme Rallo.

 • TORRENT CONSTICUIÓ DESPRÉS NETEJA               19 d'octubre de 2017 Finalitza la neteja de 14.000m2 de torrent i zones verdes

  Durant la primera quinzena d’octubre s’han efectuat els treballs de neteja i desbrossament del torrent de la plaça Constitució. S’han retirat també, en el recorregut de la Ruta Verda, alguns arbres de grans dimensions que podien suposar un risc per a la seguretat. La darrera actuació ha estat la neteja de la zona que connecta La Coma amb el parc del Motor. En total s’han desbrossat uns 14.000 m2.

 • PROGRAMA COMERÇ 21 19 d'octubre de 2017 Seleccionat un establiment local per participar al programa Comerç 21

  L’establiment Terra Viva ha estat seleccionat per participar al programa Comerç 21, una iniciativa de la Diputació  i de PIMEComerç que té com a objectiu donar suport i impuls a micropimes comercials o de serveis que tinguin capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci. En total s’han presentat 108 candidatures a la demarcació, de les quals se n’han seleccionat 50.

 • Escoles Esportives 17 d'octubre de 2017 Línia d’ajuts per a infants i joves inscrits en els campus i escoles esportives

  L’Ajuntament ha aprovat les bases per concedir ajuts a infants i joves inscrits en les Escoles Esportives i Campus Esportius durant l’any 2017. Els beneficiaris dels ajuts han de reunir determinades condicions i han de sol·licitar l’ajut de l’1 al 31 de desembre de 2017.

 • Concetració a l'Ajuntament 17 d'octubre de 2017 Concentració de suport als presidents d’Òmnium i ANC

  Com en molts altres municipis de Catalunya, avui ha tingut lloc una concentració davant l’Ajuntament com a mostra de suport a Jordi Cuixart i Jordi Sànchez,  presidents de les entitats Òmnium i ANC. Els dos líders sobiranistes van ser enviats ahir a presó acusats d’un delicte de sedició.

 • Tinta i vi 13 d'octubre de 2017 La pintura i el vi s’uneixen a la Biblioteca amb un objectiu solidari

  La Biblioteca Municipal Joan Pomar i Solà acollirà tres activitats que uneixen el món de la pintura i el vi amb una finalitat solidària. El projecte Tinta i Vi, el grup Artviu i la mateixa Biblioteca, amb la col·laboració de l’Associació de Botiguers, impulsen aquestes tres activitats encaminades a poder fer una aportació a la Fundació de l’Hospital de Nens de Barcelona. Aquesta iniciativa porta el nom de Pintem Sant Esteve amb vi i solidaritat.

 • Espai de reforç 11 d'octubre de 2017 Diputació concedeix un ajut per a l’Espai de Reforç

  La Diputació de Barcelona va atorgar un ajut puntual de 4.200€ destinat a l’Espai de Reforç del curs 2016-2017, que l'Ajuntament ja ha justificat i, per tant, es farà efectiu en breu. La subvenció s’emmarca dins del programa Protocol General del Pla - Xarxa de Governs Locals 2016-2019 i està destinada a despeses de personal i materials.

 • Aula Municipal de Formació 10 d'octubre de 2017 Obertes les inscripcions al curs gratuït sobre fonts de finançament adreçat a entitats

  La regidoria de Participació Ciutadana organitza un taller gratuït sobre fonts de finançament adreçat a entitats locals. La formació s’impartirà el dissabte 18 de novembre al matí. Les inscripcions es poden formalitzar en línea a través del web municipal, del 10 d’octubre al 3 de novembre.   

 • Intervenció policial a l'escola La Roureda l'1-O 9 d'octubre de 2017 Sant Esteve denuncia els desperfectes de l’1 d‘octubre a La Roureda

  L'Ajuntament de Sant Esteve ha presentat aquest matí una denúncia als Mossos pels danys soferts per la intervenció de la Guàrdia Civil a l’Escola La Roureda, el diumenge 1 d’octubre.

 • Relleu pactat a l'alcaldia sesrovirenca 7 d'octubre de 2017 Enric Carbonell substitueix Maria del Carme Rallo al capdavant del consistori

  Enric Carbonell és des d’aquest migdia el nou alcalde de Sant Esteve Sesrovires en substitució de Maria del Carme Rallo. El relleu és fruit de l’Acord per a la governabilitat que van subscriure les formacions d’ERC, PSC i Entesa per Sant Esteve, el 5 de febrer de 2016.

 • Fira del Vi i el Cava 6 d'octubre de 2017 Inscripcions per al Taller de Tast de Cava

  Dilluns comencen les inscripcions per participar en  el Taller de Tast de Cava, una de les activitats més importants que tindran lloc amb motiu del Fira del Vi i del Cava del proper 22 d’octubre. Aquesta fira comercial aplegarà cellers i productors de la comarca i està organitzada per les àrees de Promoció Econòmica i de Comerç.

Pàgina 1 de 20

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29