Notícies

Pàgina 1 de 20
 • Banderes a mig pal 17 d'agost de 2018 Banderes a mig pal en record i homenatge a les víctimes del 17-A

  Les banderes de l’Ajuntament onegen a mig pal en record i homenatge a les víctimes de l’atac terrorista que va patir Barcelona i Cambrils els dies 17 i 18 d’agost de 2017. Durant dos dies, les banderes dels edificis de la Generalitat i de les corporacions públiques de Catalunya baixaran les seves banderes a mig pal pel mateix motiu.

 • RENOVACIÓ ENLLUMENAT 6 d'agost de 2018 Comencen els treballs per renovar l’enllumenat de l’avinguda Vallserrat

  Avui s’han iniciat els treballs per executar el projecte de renovació de l’enllumenat públic de l’avinguda Vallserrat, en el tram comprès entre el camp de futbol i la Llar d’Infants La Ginesta. La primera actuació és la substitució de cablejat soterrat de la part esquerra del vial, la qual cosa permetrà donar llum a l‘avinguda, de manera provisional, a finals d’aquesta setmana.

 • Campus Esportius 4 d'agost de 2018 Inscripcions obertes als Campus esportius de setembre

  Tot i la finalització de l’Estevestiu, abans de l'inici del nou curs escolar hi haurà la possibilitat de gaudir de campus esportius, amb l'oferta de futbol, taekwondo i patinatge. Es realitzaran en horari de matí i combinaran esport i activitats lúdiques. Els campus s'adrecen a infants i joves i estan organitzats pels clubs, amb el suport de l'Àrea d'Esports.

 • Targeta moneder 3 d'agost de 2018 Obert el procés participatiu per incloure la targeta moneder al Reglament Municipal per a la prestació d’ajuts socials

  A partir del proper any, l’Ajuntament posarà en marxa la targeta moneder d’impacte social, un nou recurs per a persones en situació de pobresa o vulnerabilitat social que s’incorporarà als ajuts econòmics per a alimentació i productes de primera necessitat que atorguen els serveis socials municipals. La seva tramitació requereix la modificació del Reglament Municipal per a la prestació d’ajuts socials i, per aquest motiu, s’ha obert un procés de participació ciutadana al web municipal.

 • Piscina estiu 31 de juliol de 2018 Accés lliure a la piscina d’estiu davant l’onada de calor

  Davant l’arribada d’un episodi de temperatures extremes previst a partir de demà, l’entrada a la piscina d’estiu del Complex Esportiu Municipal serà gratuïta fins dissabte 4 d’agost, en l’horari habitual de funcionament. Amb aquesta mesura l’Ajuntament vol posar a disposició dels veïns una alternativa per poder alleugerir aquestes jornades d’intensa calor, tenint especial atenció per a les famílies més desafavorides.

 • Certificat IdCat 30 de juliol de 2018 L’Ajuntament incorpora el certificat IdCat per fer més fàcil l’ús de la Seu Electrònica

  L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ofereix a partir d’aquesta setmana la possibilitat d’accedir a la Seu Electrònica municipal a través dels certificats IdCat Mòbil i IdCat Certificat. D’aquesta forma es vol facilitar al ciutadà la forma d’identificar-se per poder fer tràmits i gestions per internet.

 • Som.Nit 26 de juliol de 2018 Joventut promou un servei d’informació sobre drogues i violències masclistes per a les nits de Festa Major

  La regidoria de Joventut promou un servei d’orientació i assessorament nocturn sobre drogues i prevenció d’agressions sexuals per a les nits de Festa Major. L’atenció adreçada a joves es farà el divendres 27 i el dissabte 28, des del les 12 de la nit i fins a les 4 de la matinada.

 • Posada en marxa EDAR Can Noguera 26 de juliol de 2018 Entra en funcionament l’estació depuradora del torrent de Can Noguera

  Avui s’ha posat en marxa l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) autònoma del torrent de Can Noguera, a Ca n’Amat, amb presència de l’alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell, acompanyat per l'alcalde d’Abrera, Jesús Naharro. L’entrada en funcionament de l’estació suposa una important i esperada millora per al barri i per a la regeneració del torrent.   

 • Can Serra 26 de juliol de 2018 Obert el procés per cobrir la direcció del centre gerontològic de Can Serra

  La societat municipal que gestiona els serveis de centre de dia i residència de Can Serra ha obert el procés de selecció per cobrir el lloc de treball de Director/a Tècnic/a del centre gerontològic. Les bases de la convocatòria estan publicades als butlletins oficials i a la Seu Electrònica.

 • INSTAL·LACIÓ FIBRA ÒPTICA 24 de juliol de 2018 L’Ajuntament demana a Telefónica que completi el desplegament de fibra òptica a Vallserrat

  L’alcalde, Enric Carbonell, i el tinent d’alcalde, Jaume Ripollés, s’han reunit amb responsables de Telefónica per tractar sobre l’estat del desplegament de la fibra òptica al terme municipal, el manteniment de la xarxa de telecomunicacions i els problemes de cobertura.

 • Pedalada BTT 21 de juliol de 2018 Inscripcions obertes per a la pedalada popular

  Una de les novetats d’aquest any és la Pedalada Popular amb BTT. Es tracta d’una iniciativa conjunta de l’entitat Ses Bikers i de l’Ajuntament pensada perquè persones de totes les edats puguin gaudir de la bicicleta el proper diumenge 29 de juliol. Les inscripcions són del 23 al 28 de juliol i s’han de fer al Complex Esportiu.

 • FORMACIÓ EDUCACIÓ360 17 de juliol de 2018 Sant Esteve s’adhereix a l’Aliança Educació 360. Educació a temps complet

  El nostre municipi ha entrat a formar part de l’Aliança Educació 360. Educació a temps complet, un programa que proposa una perspectiva global de l'educació que tingui en compte els espais i horaris no lectius. Està impulsat per la Diputació, la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya i la Fundació Jaume Bofill. Al juliol, l’Àrea d’Educació ha participat en diversos tallers com a punt de partida  per a construir nous projectes locals d’aquesta iniciativa educativa.

Pàgina 1 de 20

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29