Notícies

Pàgina 1 de 20
 • Concentració contra el terrorisme 18 d'agost de 2017 Sant Esteve Sesrovires condemna l'atemptat terrorista

  Un nombrós grups de sesrovirencs i sesrovirenques s'han reunit avui davant de l'Ajuntament per condemnar l'atemptat terrorista ocorregut ahir a Barcelona i Cambrils i per mostrar la seva solidaritat amb les víctimes. Acompanyada per altres regidors, l'alcadessa Maria del Carme Rallo ha llegit el manifest que la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació de Municipis de Catalunya han consensuat per mostrar el rebuig al terrorisme. El text del manifest és el següent:

 • Llaç negre 17 d'agost de 2017 Convocat cinc minuts de silenci per condemnar l'atemptat terrorista

  L'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) volen mostrar la seva repulsa més contundent per l'atropellament massiu que s'ha produït aquest dijous 17 d'agost a la tarda a les Rambles de Barcelona. Al mateix temps, expressen l'absoluta solidaritat amb les víctimes i persones atropellades i encoratgen i agraeixen la gran tasca de les forces de seguretat i professionals mèdics que treballen a la zona dels fets. Per aquest motiu,l'Ajuntament de Sant Esteve es suma a la convocatòria de les entitats municipalistes a fer 5 minuts de silenci aquest divendres 18 d'agost, a les 12 hores, davant la porta del consistori. També les banderes dels balcons dels ajuntaments onejeran a mig pal en senyal de condol durant 3 dies.

 • Crespó negre 17 d'agost de 2017 Sant Esteve condemna l'atemptat terrorista

  Sant Esteve condemna l'atemptat terrorista d'aquesta tarda a la Rambla de Barcelona, amb un resultat de 13 morts i 80 ferits. Crespó negre i banderes a mig pal. No al terrorisme!! Tot el nostre condol a les famílies.

 • Beguda Alta 11 d'agost de 2017 La Comissió de Delimitació Territorial de la Generalitat proposa annexar el nucli de la Beguda Alta a Masquefa

  La Comissió de Delimitació Territorial de la Generalitat proposa annexar el nucli de la Beguda Alta al municipi de Masquefa. La Comissió ha fet arribar la seva proposta als ajuntaments de Masquefa, Sant Esteve Sesrovires i Sant Llorenç d’Hortons per tal que els tres municipis valorin la idea i la sotmetin a votació.

 • Camió grua recollint restes vegetals 9 d'agost de 2017 Recollida de restes de poda a Ca n'Amat

  L’Ajuntament ha hagut de llogar un camió amb una grua per recollir restes de poda de cinc abocaments incontrolats a Ca n’Amat. El lloguer ha costat 363 euros. Aquest matí, acompanyat per dos operaris de la Brigada Municipal, el camió ha recollit les restes vegetals abandonades al Passatge Aneto, a l’avinguda Martorell i als carrers Matagalls, Montnegre i Bruc. A més de fulles i branques, en el passatge Aneto s’han trobat fins i tot troncs d’arbres de considerable diàmetre. A l’avinguda Martorell s’havia abandonat una saca plena de restes vegetals. Un cop el camió ha finalitzat la seva feina, els treballadors de la Brigada Municipal han netejat la zona.

 • Manteniment piscina coberta 8 d'agost de 2017 Reparacions i millores a la piscina coberta

  Durant el mes d’agost, s’ha buidat la piscina coberta del Complex Esportiu Municipal per efectuar tasques de manteniment i conservació. Amb la piscina buida, s’ha reparat la beurada que uneix les rajoles. El cost d’aquests treballs és de 5.308,88 euros. A més, també s’ha aprofitat per substituir l’antiga cascada del salt d’aigua per una de nova. Aquesta millora ha pujat a 1.799,00 euros.

 • Gespa del Camp de Futbol Municipal 7 d'agost de 2017 Manteniment de la gespa del Camp de Futbol Municipal

  Durant la setmana passada, s’han efectuat tasques de manteniment i reparació a la gespa del Camp de Futbol Municipal. El cost de totes les operacions ha estat de 2.964,50 euros. Els treballs han consistit en la neteja de la superfície, la descompactació del granulat de cautxú i la raspallada de les fibres. A més s’ha aplicat enceball a la gespa per donar-li major densitat.

 • Residus ampolles de vidres 4 d'agost de 2017 Nou concurs per licitar la Deixalleria Municipal

  L’Ajuntament tornarà a licitar la  Deixalleria Municipal al setembre, donat que l’actual concurs ha quedat desert. Es preveu que el nou procediment estarà finalitzat durant el primer trimestre del 2018. Mentrestant, l’actual empresa adjudicatària continuarà gestionant l’equipament municipal.

 • Montserrat 2 d'agost de 2017 Una plataforma reivindica la comarca del Montserratí

  El Montserratí és comarca és el nom de la plataforma que defensa la creació d’una nova comarca que agruparia diversos municipis que actualment formen part del Baix Llobregat, l’Anoia i el Bages. Els promotors de la iniciativa van convocar un acte a Martorell, al mes de juliol, per explicar el projecte. L’alcaldessa Maria del Carme Rallo i l’escriptora sesrovirenca Núria Pradas hi van participar.

 • Ajuntament 1 d'agost de 2017 Compensació de deutes entre la Generalitat i l’Ajuntament favorable al consistori sesrovirenc

  La Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires tenien deutes pendents entre sí. Un cop aprovada la compensació, resulta un saldo positiu per al consistori sesrovirenc de 76.869,23 euros.  A més d’obtenir aquest ingrés, el principal avantatge per a l’Ajuntament és que a partir d’ara es podrà presentar a les convocatòries de noves subvencions de l’Administració catalana.

 • Mossos d'Esquadra 31 de juliol de 2017 Detinguts dos joves quan circulaven amb un vehicle de gamma alta sostret d'un domicili al Baix Llobregat Nord

  Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir el diumenge 16 de juliol tres homes, de nacionalitat xilena, de 19, 20 i 45 anys i residents a Barcelona, per la seva presumpta participació en quatre robatoris en domicilis de l’àrea de Barcelona i, a dos d’ells, per robatori de vehicle a motor i un d’ells per falsedat documental i per una ordre de recerca i detenció. Els fets es van produir quan una patrulla de mossos de paisà que feia tasques de prevenció de robatoris a interior de domicili a Sant Esteve Sesrovires va observar dos joves que circulaven en un vehicle de gamma alta a una velocitat anormal per una zona residencial de la població.

 • L'alcaldessa, regidors i responsables municipals a la Residència de Can Serra 28 de juliol de 2017 La Societat Serveis Municipals assumeix la gestió directa de la Residència de Can Serra

  El Consell d’Administració de la Societat Serveis Municipals Sant Esteve Sesrovires va aprovar dilluns la resolució del contracte de la Residència de Can Serra amb l’empresa IDEA. L’alcaldessa Maria del Carme Rallo, acompanyada per diversos regidors de l’equip de govern, es va reunir dimarts amb els treballadors i treballadores de la Residència per anunciar-los aquesta mesura que comporta la gestió directa del centre geriàtric i que garanteix la seva continuïtat.

Pàgina 1 de 20

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29