La Cursa Sant Jordi, el 23 d’abril

Divendres, 7 d'abril de 2017 a les 10:35

La Cursa Sant Jordi torna el diumenge 23 d’abril amb la filosofia de sempre: una activitat esportiva lúdica i no competitiva adreçada a persones de totes les edats. El recorregut és d’aproximadament quatre quilòmetres i està pensat perquè pugui ser completat sense excessives dificultats. La Cursa començarà a les 11.00 hores i sortirà i acabarà a la plaça Xic Mateu.

Inscripcions
A l’hora d’apuntar-s’hi, es pot triar entre la modalitat amb dret amb samarreta, que té un cost de 5 euros, o la inscripció gratuïta sense samarreta.  En la modalitat amb samarreta, la inscripció s’ha de fer del 3 al 9 d’abril al Complex Esportiu. La inscripció gratuïta, en canvi, es pot fer del 3 al 22 d’abril al Complex o bé el mateix dia de la Cursa a la plaça Xic Mateu a partir de les 9.00 hores.­­

Patrocinadors
Enguany, sis empreses locals han decidit donar suport la cursa amb el seu patrocini. Es tracta de Ca n’Amat Espacios, Grupo Prisma, Banc Santander, Escola Àgora, Comercial Matesu i Chupa Chups.

La Cursa de Sant Jordi està organitzada per l'Àrea d'Esports amb la col·laboració de FC Sant Esteve i del Consell Esportiu del Baix llobregat.

Darrera actualització: 07.04.2017 | 10:42