L’Ajuntament crea un nou servei per assessorar sobre les clàusules abusives de les hipoteques

Dijous, 8 de juny de 2017 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha creat un nou servei per assessorar sobre les clàusules abusives en matèria de préstecs hipotecaris. Dos cops al mes, un advocat atendrà de forma gratuïta les consultes dels ciutadans. Els interessats han de sol·licitar cita prèvia a l’Àrea de Consum del consistori o bé trucar al telèfon 93 775 96 90. La primera visita serà el proper 13 de juny.

El passat mes de març, el ple municipal va aprovar per unanimitat una moció impulsada per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca que instava a l’Ajuntament a posar “a disposició de les famílies afectades que vulguin revisar la clàusula d’aplicació de l’IRPH un servei específic d’ajuda, assessorament, supervisió i mediació per tal d’evitar l’aplicació de mesures abusives i desproporcionades per part de les entitats financeres”.

El consistori dóna compliment a aquesta moció a través de l’Àrea de Consum del municipi. A partir del 13 de juny, un jurista del Col·legi d’Advocats de Sant Feliu atendrà de forma individualitzada les persones afectades per aquesta problemàtica. El servei s’oferirà dos dimarts al mes, de 10.00 a 14.00 hores a l’Àrea de Consum. Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Gerència de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, així com amb  la col·laboració dels Col·legis d’Advocats de la Província de Barcelona.

Darrera actualització: 08.06.2017 | 08:36