L’Ajuntament demana a Telefónica que completi el desplegament de fibra òptica a Vallserrat

Dimarts, 24 de juliol de 2018 a les 09:00

L’alcalde, Enric Carbonell, i el tinent d’alcalde, Jaume Ripollés, s’han reunit amb responsables de Telefónica per tractar sobre l’estat del desplegament de la fibra òptica al terme municipal, el manteniment de la xarxa de telecomunicacions i els problemes de cobertura.

Sobre la fibra òptica, els responsables municipals han demanat que s'executi el desplegament al segon polígon de Vallserrat i a la part del tercer polígon que encara no disposa d’aquest servei. La companyia s'ha compromès a iniciar la instal·lació al setembre i finalitzar els treballs al desembre. El desplegament inclou l’avinguda Moixeró de Masia Bach.

Pel que fa al manteniment de les instal·lacions aèries de la xarxa de telecomunicacions, l’Ajuntament ha demanat a l’empresa que faci revisions del cablejat, atès que hi ha punts on està combat i pot ocasionar molèsties a la via pública.

En relació als problemes de cobertura al municipi, la solució passa per la instal·lació d’un repetidor. Actualment, Telefónica n’està estudiant l’emplaçament.

 

Darrera actualització: 24.07.2018 | 14:53