Nou concurs per licitar la Deixalleria Municipal

Divendres, 4 d'agost de 2017 a les 00:00

L’Ajuntament tornarà a licitar la  Deixalleria Municipal al setembre, donat que l’actual concurs ha quedat desert. Es preveu que el nou procediment estarà finalitzat durant el primer trimestre del 2018. Mentrestant, l’actual empresa adjudicatària continuarà gestionant l’equipament municipal.

El procediment pel qual s’havia optat era el d’un concurs restringit al qual només es podien presentar empreses del tercer sector, que treballen amb persones desfavorides o en risc d’exclusió social.  Només una entitat d’aquestes característiques s’hi va presentar. Però en el moment de realitzar l’adjudicació, aquesta empresa no ha pogut demostrar la seva solvència tècnica, ni ha dipositat la garantia definitiva.

Al setembre s’obrirà un nou procediment, però en aquest cas serà un concurs obert, al qual es podrà presentar qualsevol empresa, i no tan sols les del tercer sector. La resta de característiques dels plecs de condicions es mantenen, com ara el compromís de l’empresa adjudicatària de potenciar l’educació ambiental i crear un espai a la deixalleria per a la reutilització.

El procediment que comporta el concurs obert podria durar al voltant de 4 mesos, motiu pel qual es calcula que durant el primer trimestre del 2018  el nou adjudicatari ja podrà assumir la gestió de la Deixalleria Municipal

Darrera actualització: 04.08.2017 | 15:04