Torna el SuperMes del Baix Llobregat amb activitats a Sant Esteve Sesrovires

Divendres, 7 d'abril de 2017 a les 11:15

El SuperMes del Baix Llobregat torna a convidar grans i petits a gaudir d’activitats i descomptes exclusivament pensats per a les famílies. La campanya es posa en marxa, novament a l’abril, amb la finalitat que totes les famílies coneguin una comarca excepcional i diversa que va des de la platja i els Espais Naturals del Delta del Llobregat fins a la muntanya de Montserrat. Sant Esteve Sesrovires també està present en aquesta campanya amb activitats com el Mercat Medieval i els Tres Tombs, les activitats de Tinta i Vi o l'allotjament de l'Hotel Barcelona Golf.

La iniciativa, liderada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, inclou propostes turístiques, gastronòmiques, culturals i d'oci, que organitzen entitats i empreses, i ha aconseguit teixir un abril ple d'activitats familiars programades en exclusiva només per aquest mes.

La possibilitat de pasturar amb un ramat d’ovelles o els superdescomptes per passejar amb el trenet de Can Mercader, van ser algunes de les activitats més exitoses de la primera edició que enguany es reeditaran, juntament amb la incorporació de noves experiències com una activitat nocturna pel Delta del Llobregat, rutes a cavall, activitats de geocaching al riu Llobregat, visites teatralitzades, paddlesurf i caiac, entre moltes altres propostes que conformaran un abril ple d’activitats familiars.

Restaurants i allotjaments també són protagonistes actius de la campanya, oferint menús infantils i descomptes en dinars i estades. Tot està a punt perquè durant l’abril les famílies visitin aquesta comarca, preparada amb tots els serveis per a acollir-les.

La mascota puput Punxetes
La mascota turística del Baix Llobregat, la puput Punxetes, presentada i batejada durant el SuperMes 2016, recorrerà la comarca amb una bicicleta especial per explicar els avantatges, les promocions i l’exclusivitat del Supermes, l’abril més familiar al Baix Llobregat, i repartirà abraçades, globus, i piruletes a grans i petits.

I com a novetat, El SuperMes presenta en aquesta edició un concurs online per trobar una superfamília que serà l’ambaixadora de la comarca. Tots els participants al Supermes podran compartir la seva superexperiència de visita al Baix Llobregat, i amb això aspiraran a guanyar un súper premi: un súper any ple de visites i activitats d’oci i turisme al Baix Llobregat.

Consulteu totes les activitats a: https://elsupermes.cat/activitats/

Darrera actualització: 07.04.2017 | 12:33