Es reobre l’accés al Parc Canals i Nubiola i la zona de pícnic

Dimecres, 30 de gener de 2019 a les 12:00

Operaris dels Serveis Exteriors estan ultimant la posada a punt del parc Canals i Nubiola per a la seva reobertura aquest cap de setmana. Periòdicament el servei de barbacoes està tancat durant els mesos de desembre i gener. Enguany però, també s’ha vist afectat l’accés al parc  a causa dels desperfectes provocats per les pluges de novembre i que mantenen encara inhabilitada la ruta verda.

Durant aquests dos mesos s’ha treballat en la retirada d’arbres caiguts, en la restitució del terreny afectat per corriments, i en tasques de desbrossament. També s’estan duent a terme treballs de neteja de grafitis.

Amb la reobertura de l’accés al parc, ja es podrà fer ús del servei de barbacoes, així com de la zona de pícnic.  Les persones que vulguin gaudir d’aquest espai han de reservar-ho prèviament al Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC), presencialment o a través del formulari disponible al web municipal: http://www.sesrovires.cat/temes/medi-ambient/formulari-parc-canals-i-nubiola/. La reserva només serà efectiva quan l’ajuntament confirmi la disponibilitat.

L'espai de les barbacoes es pot fer servir tots els caps de setmana i festius, excepte el diumenge de Festa Major i els mesos d'agost, desembre i gener. L'horari és de les 10.00 a les 17.00 hores.

Darrera actualització: 30.01.2019 | 15:20