Medi ambient

Notícies

 • 27 de novembre de 2018 Tancats temporalment els accessos al Parc Canals i Nubiola i a la Ruta Verda ARBRES CAIGUTS

  L’Ajuntament informa que fins a nou avís resten tancats els accessos al parc Canals i Nubiola i a la Ruta Verda a causa del risc que suposen per a la seguretat de les persones alguns dels arbres d’aquest àmbit afectats per les darreres pluges. Es procedirà a fer una valoració exhaustiva per determinar els exemplars afectats i la seva retirada, si s’escau, així com actuacions per arranjar els desperfectes provocats per les esllavissades.

  Disculpeu les molèsties.

 • 31 d'octubre de 2018 Comencen les obres per reduir la densitat de l’arbrat i d’estassada del sotabosc a la franja perimetral de Ca n’Amat FRANJA PERIMETRAL CA N'AMAT

  Dilluns està previst que comencin els treballs de neteja i desbrossament del sotabosc a la franja perimetral del barri de Ca n’Amat. La intervenció començarà per la zona posterior del carrer Martorell. La durada de les obres és de sis setmanes i es preveu que finalitzin a mitjans de desembre.

 • 15 d'octubre de 2018 Inici de la temporada baixa de risc d'incendi forestal AUTORITZACIÓ CREMA

  A partir del proper 16 d’octubre i fins al 14 de març de 2019 ens trobem en l’anomenada temporada baixa pel que fa al risc d’incendi forestal. Això suposa que les persones que tinguin previst fer foc en terrenys forestals i a la franja de 500 metres que els envolta, han d’aplicar les mesures preventives adients i han de comunicar-ho prèviament a l’Ajuntament.

Darrera actualització: 18.09.2017 | 12:16