Medi ambient

Notícies

  • 19 d'octubre de 2017 Finalitza la neteja de 14.000m2 de torrent i zones verdes TORRENT CONSTICUIÓ DESPRÉS NETEJA

    Durant la primera quinzena d’octubre s’han efectuat els treballs de neteja i desbrossament del torrent de la plaça Constitució. S’han retirat també, en el recorregut de la Ruta Verda, alguns arbres de grans dimensions que podien suposar un risc per a la seguretat. La darrera actuació ha estat la neteja de la zona que connecta La Coma amb el parc del Motor. En total s’han desbrossat uns 14.000 m2.

  • 5 d'octubre de 2017 Sant Esteve instal•la dues minideixalleries urbanes ESTRENA MINIDEIXALLERIES

    Avui s’han posat en marxa dues minideixalleries urbanes que s’han instal·lat a l’entorn de la plaça Xic Mateu i de l’escola La Roureda. Amb aquesta iniciativa, l’ajuntament sesrovirenc  vol augmentar la recollida selectiva de residus especials de petit volum, alhora que facilita i acosta als veïns els llocs on poden dipositar selectivament aquests residus.

  • 4 d'octubre de 2017 Comença la neteja del torrent de la plaça Constitució Torrent plaça Constitució

    Divendres va començar la neteja i desbrossament del torrent de la plaça Constitució fins al carrer Estatut. La durada d’aquests treballs es preveu de dues setmanes. Aquesta actuació continuarà al torrent que discorre entre el carrer Gessamí i el carrer Estatut.

Darrera actualització: 18.09.2017 | 12:16