Medi ambient

L'entorn

El municipi de Sant Esteve Sesrovires, amb una extensió de 19 km2, és travessat, a banda i banda, pels torrents de Can Llopart i Ca n'Estella, fusionant-se amb el Torrent dels Llops.

L’entorn natural del municipi convida al visitant a endinsar-se pel Parc Canals i Nubiola on neix la Ruta Verda, un recorregut de 6 Kms. per gaudir de la natura tot passejant.

A més, la proximitat de Sant Esteve amb la zona del Penedès, posa de relleu la tradició vitivinícola del territori.

Servei de recollida de poda

A través del següent enllaç podràs sol·licitar el servei de recollida de poda a domicili:

Formulari Servei de recollida de poda

 

Notícies

 • 9 d'agost de 2017 Recollida de restes de poda a Ca n'Amat Camió grua recollint restes vegetals

  L’Ajuntament ha hagut de llogar un camió amb una grua per recollir restes de poda de cinc abocaments incontrolats a Ca n’Amat. El lloguer ha costat 363 euros. Aquest matí, acompanyat per dos operaris de la Brigada Municipal, el camió ha recollit les restes vegetals abandonades al Passatge Aneto, a l’avinguda Martorell i als carrers Matagalls, Montnegre i Bruc. A més de fulles i branques, en el passatge Aneto s’han trobat fins i tot troncs d’arbres de considerable diàmetre. A l’avinguda Martorell s’havia abandonat una saca plena de restes vegetals. Un cop el camió ha finalitzat la seva feina, els treballadors de la Brigada Municipal han netejat la zona.

 • 26 de juny de 2017 Oli de cuina usat, a la deixalleria o a les botigues col•laboradores Oli al carrer

  L’oli pot contaminar milers de litres d’aigua. Per aquest motiu, l’oli de cuina usat mai s’ha de llançar per l’aigüera, deixar-lo al carrer o al costat dels contenidors de les escombraries.  Per reciclar-lo adequadament, l’oli s’ha de portar a la Deixalleria o a les botigues col·laboradores del projecte Claki. La normativa municipal preveu sancions econòmiques contra qui aboqui residus líquids al carrer o en espais oberts.

 • 20 de juny de 2017 Tractament contra el pugó i altres insectes en l’arbrat públic Arbres

  Els dies 21 i 22 de juny, es portarà  a terme un tractament contra el pugó, la cotxinilla, el tigre del plàtan, l’oïdi i negreta de l’arbrat en diversos carrers del centre urbà, Vallserrat i Ca n’Amat. Els treballs es portaran a terme en horari nocturn de 22.00 a 06.00 hores. Donat que es faran servir productes fitosanitaris, es recomana seguir els següents consells:

 • 8 de juny de 2017 Els residus orgànics i de rebuig es portaran a l’Ecoparc de Montcada i Reixac Contenidors

  Els residus orgànics i de la fracció resta de Sant Esteve s’enviaran a l’Ecoparc 2 de Montcada i Reixac a partir del 30 de juny, ja que l’Ecoparc 4 d’Hostalets de Pierola, on es porten actualment, deixarà de prestar servei. El canvi permetrà tractar la fracció de rebuig, però suposarà un increment en el cost que haurà de pagar l’Ajuntament.

 • 31 de maig de 2017 L’Ajuntament reforça el servei de desbrossament en la via pública Desbrossament

  La Brigada Municipal ha incrementat aquesta setmana el servei de desbrossament de la vegetació dels carrers i altres espais de la via pública. Les especials condicions climatològiques d’aquest any han provocat un augment considerable de la vegetació que obliga a redoblar els treballs de neteja de la vegetació.

Darrera actualització: 23.02.2017 | 03:47