Medi ambient

Notícies

  • 9 d'abril de 2018 Prova de sirenes de risc químic Prova sirenes risc químic

    Protecció Civil informa que el proper dimarts 10 d’abril es durà a terme la primera de les dues proves anuals de sirenes d'avís a la població per risc químic del 2018. A la nostra zona, la prova es realitzarà a les 10.00 del matí i durarà 10 minuts.

  • 14 de març de 2018 L’estudi sesrovirenc Tinta i vi, reconegut amb el distintiu de "Compromís per la sostenibilitat Biosphere" L'alcalde i la sesrovirenca Marta Arañó

    L’estudi d’art de Sant Esteve, Tinta i vi, és una de les 22 empreses i serveis del Baix Llobregat  que ha aconseguit el distintiu “Compromís per la sostenibilitat # Biosphere ”, impulsat per la Diputació, l'Institut de Turisme Responsable i la Cambra de Comerç de Barcelona. Aquest reconeixement té com a objectiu estendre la cultura de la sostenibilitat turística entre les empreses del sector per oferir serveis de qualitat respectuosos amb el medi.

  • 13 de març de 2018 Entra en vigor la prohibició de fer foc en zones forestals i entorn PROHIBICIÓ FOC

    Del 15 de març i fins al 15 d’octubre resta prohibit fer foc en terrenys forestals perquè s’entra en l’anomenada temporada alta de risc d’incendis forestals. La prohibició inclou tant finques forestals que estiguin poblades d’espècies arbòries com les que no, així com en una franja de 500 metres al seu voltant.

Darrera actualització: 18.09.2017 | 12:16