Medi ambient

Notícies

  • 1 de febrer de 2018 S’activa un formulari web per fer la reserva de barbacoes i taules al Parc Canals i Nubiola BARCACOES PARC CANALS I NUBIOLA

    Des d’avui ja es pot sol·licitar a través del web municipal la reserva de taules i barbacoes al Parc Canals i Nubiola per a caps de setmana i festius. D’aquesta manera, a banda de la petició presencial al SIAC també es pot demanar en línea, omplint el formulari disponible a www.sesrovires.cat dins de l’apartat Temes/MediAmbient.

  • 19 de gener de 2018 Vinya del Sastret participa al concurs Apilo de recollida de piles usades CONCURS APILO

    L'Escola Vinya del Sastret participa a la quarta edició del concurs "Les piles, a l'Apilo de l'escola". Es tracta d’una iniciativa adreçada als centres educatius de Catalunya que té per objectiu fomentar la recollida selectiva de piles i acumuladors portàtils entre l’alumnat i les seves famílies. L’escola ja va prendre part en l’edició de 2015 en la qual van aconseguir recollir 99 quilos.  

  • 28 de desembre de 2017 Canvis en el servei de recollida d’animals a la via pública Recollida d'animals

    A partir del proper 1 de gener, el servei de recollida d’animals a la via pública canvia d’entitat prestadora i de centre d’acollida. Així el servei passa a gestionar-lo l’empresa APAK 9, que utilitza les instal·lacions de Font-galí, a Piera. D’aquesta manera, l’Ajuntament vol donar cobertura a totes les necessitats que requereix el municipi.

Darrera actualització: 18.09.2017 | 12:16