Medi ambient

L'entorn

El municipi de Sant Esteve Sesrovires, amb una extensió de 19 km2, és travessat, a banda i banda, pels torrents de Can Llopart i Ca n'Estella, fusionant-se amb el Torrent dels Llops.

L’entorn natural del municipi convida al visitant a endinsar-se pel Parc Canals i Nubiola on neix la Ruta Verda, un recorregut de 6 Kms. per gaudir de la natura tot passejant.

A més, la proximitat de Sant Esteve amb la zona del Penedès, posa de relleu la tradició vitivinícola del territori.

Servei de recollida de poda

A través del següent enllaç podràs sol·licitar el servei de recollida de poda a domicili:

Formulari Servei de recollida de poda

 

Notícies

 • 19 d'abril de 2017 Cultura i esport en la Diada de Sant Jordi Diada de Sant Jordi

  Sant Esteve Sesrovires celebra la Diada de Sant Jordi amb diferents actes culturals i esportius tant el 23 d’abril com els dies previs. Diumenge al matí tindrà lloc una nova edició de la cursa popular i a la tarda el lliurament dels Premis Sesrovirencs de l’any.

 • 9 de febrer de 2017 Actuació de l'Ajuntament quan es localitza un gos abandonat en la via pública Actuació de l'Ajuntament quan es localitza un gos abandonat en la via pública

  L’Ajuntament ofereix un servei de recollida d’animals de companyia a través del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics (CAAD). Quan es detecta un gos abandonat a la via pública, s’activa un protocol per tal que el CAAD, responsable del servei, vingui a recollir l’animal i se l’emporti. Posteriorment, aquest centre procedeix a llegir el xip del gos per identificar-lo i poder avisar al seu propietari.

 • 18 de novembre de 2016 Tractaments contra l'assecada del xiprer i la processionària del pi L'ASSECADA DEL XIPRER

  Una empresa especialitzada està realitzant els tractaments per fer front tant a l’assecada del xiprer, un fong que en pot causar la mort de l’exemplar, com a la processionària del pi.

 • 18 de novembre de 2016 Dilluns s'efectuarà la prova de sirenes d'avís per risc químic PROVA SIRENES RISC QUÍMIC

  Protecció Civil de la Generalitat ha informat que el proper dilluns dia 21 realitzarà la segona prova anual de sirenes d’avís a la població per risc químic que formen part del Pla d’Emergència Exterior del Sector Químic de Catalunya. A la nostra zona, la prova s’efectuarà a les 10.00 del matí, amb una durada d’uns 10 minuts.

 • 9 de novembre de 2016 Un cedre presideix la plaça del Doctor Tarrés PLANTADA D'UN CEDRE A LA PLAÇA DEL DR. TARRÉS

  Aquest matí, operaris de la brigada municipal han plantat un cedre a la plaça Doctor Tarrés. L’arbre està finançat per la parròquia del municipi i la seva col•locació forma part dels actes del 125è aniversari de la construcció de l’església.

Darrera actualització: 23.02.2017 | 03:47