Medi ambient

Notícies

 • 7 de novembre de 2017 S’inicia la campanya de poda de l'arbrat municipal PODA ARBRAT MUNICIPAL

  Aquest matí, operaris de la brigada municipal han començat els treballs de poda de l’arbrat municipal. Està previst que la campanya s’allargui fins a finals de febrer. Els treballs s’han iniciat pel centre urbà i continuaran pels barris i polígons industrials, a més de parcs urbans i jardins. En total, es preveuen recollir unes 70 tones de restes vegetals.

 • 24 d'octubre de 2017 Comencen les obres de construcció d’una depuradora a Ca n’Amat ACTA REPLANTEIG ALS TERRENYS ON ES CONTRUEIX LA DEPURADORA

  Aquesta setmana s’han iniciat els treballs per a la construcció d’una Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) autònoma, en terrenys de domini públic hidràulic situats al marge dret del Torrent de Can Noguera, al barri de Ca n’Amat. El passat dilluns va tenir lloc la signatura de l’acta de replanteig amb la presència del regidor d’Obres i Serveis i Medi Ambient, Antonio Centeno. Amb aquesta actuació es dotarà la zona de les prestacions de salubritat i funcionalitat adequades per al sanejament d’aigües residuals i, per tant, es minimitzarà l’impacte que provoquen aquestes aigües al sector residencial del Quatre.

 • 19 d'octubre de 2017 Finalitza la neteja de 14.000m2 de torrent i zones verdes TORRENT CONSTICUIÓ DESPRÉS NETEJA

  Durant la primera quinzena d’octubre s’han efectuat els treballs de neteja i desbrossament del torrent de la plaça Constitució. S’han retirat també, en el recorregut de la Ruta Verda, alguns arbres de grans dimensions que podien suposar un risc per a la seguretat. La darrera actuació ha estat la neteja de la zona que connecta La Coma amb el parc del Motor. En total s’han desbrossat uns 14.000 m2.

 • 5 d'octubre de 2017 Sant Esteve instal•la dues minideixalleries urbanes ESTRENA MINIDEIXALLERIES

  Avui s’han posat en marxa dues minideixalleries urbanes que s’han instal·lat a l’entorn de la plaça Xic Mateu i de l’escola La Roureda. Amb aquesta iniciativa, l’ajuntament sesrovirenc  vol augmentar la recollida selectiva de residus especials de petit volum, alhora que facilita i acosta als veïns els llocs on poden dipositar selectivament aquests residus.

 • 4 d'octubre de 2017 Comença la neteja del torrent de la plaça Constitució Torrent plaça Constitució

  Divendres va començar la neteja i desbrossament del torrent de la plaça Constitució fins al carrer Estatut. La durada d’aquests treballs es preveu de dues setmanes. Aquesta actuació continuarà al torrent que discorre entre el carrer Gessamí i el carrer Estatut.

Darrera actualització: 18.09.2017 | 12:16