Medi ambient

L'entorn

El municipi de Sant Esteve Sesrovires, amb una extensió de 19 km2, és travessat, a banda i banda, pels torrents de Can Llopart i Ca n'Estella, fusionant-se amb el Torrent dels Llops.

L’entorn natural del municipi convida al visitant a endinsar-se pel Parc Canals i Nubiola on neix la Ruta Verda, un recorregut de 6 Kms. per gaudir de la natura tot passejant.

A més, la proximitat de Sant Esteve amb la zona del Penedès, posa de relleu la tradició vitivinícola del territori.

Servei de recollida de poda

A través del següent enllaç podràs sol·licitar el servei de recollida de poda a domicili:

Formulari Servei de recollida de poda

 

Notícies

 • 20 de juny de 2017 Tractament contra el pugó i altres insectes en l’arbrat públic Arbres

  Els dies 21 i 22 de juny, es portarà  a terme un tractament contra el pugó, la cotxinilla, el tigre del plàtan, l’oïdi i negreta de l’arbrat en diversos carrers del centre urbà, Vallserrat i Ca n’Amat. Els treballs es portaran a terme en horari nocturn de 22.00 a 06.00 hores. Donat que es faran servir productes fitosanitaris, es recomana seguir els següents consells:

 • 8 de juny de 2017 Els residus orgànics i de rebuig es portaran a l’Ecoparc de Montcada i Reixac Contenidors

  Els residus orgànics i de la fracció resta de Sant Esteve s’enviaran a l’Ecoparc 2 de Montcada i Reixac a partir del 30 de juny, ja que l’Ecoparc 4 d’Hostalets de Pierola, on es porten actualment, deixarà de prestar servei. El canvi permetrà tractar la fracció de rebuig, però suposarà un increment en el cost que haurà de pagar l’Ajuntament.

 • 31 de maig de 2017 L’Ajuntament reforça el servei de desbrossament en la via pública Desbrossament

  La Brigada Municipal ha incrementat aquesta setmana el servei de desbrossament de la vegetació dels carrers i altres espais de la via pública. Les especials condicions climatològiques d’aquest any han provocat un augment considerable de la vegetació que obliga a redoblar els treballs de neteja de la vegetació.

 • 19 de maig de 2017 L'Ajuntament implanta un sistema anticonceptiu per al control dels coloms Coloms

  L’Àrea de Medi Ambient impulsa des del mes d’abril un innovador sistema per controlar la població de coloms. L’Ajuntament ha instal·lat en dos llocs estratègics del municipi uns dispensadors que subministren blat de moro recobert amb una substància anomenada nicarbacina, que inhibeix la capacitat reproductora dels coloms. L'eficàcia del fàrmac anticonceptiu per al control de coloms amb nicarbacina ve avalada per una llarga trajectòria a diversos municipis d'Itàlia i Espanya on ha aconseguit reduir la població de coloms en pocs mesos de forma ètica sense necessitat de sacrificar-los.

 • 9 de maig de 2017 Inscripcions obertes per a la jornada de neteja del bosc de Can Domènech Bosc Can Domènech

  Sant Esteve Sesrovires se suma, per segon any consecutiu, a la campanya Let’s Clean Up Europe , una acció que es desenvolupa a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura. A Sant Esteve, la campanya consistirà en una jornada de voluntariat per netejar el bosc de Can Domènech el proper 14 de maig. Els participants rebran un obsequi relacionat amb la prevenció de residus i se’ls convidarà a un esmorzar popular.

Darrera actualització: 23.02.2017 | 03:47