Medi ambient

Notícies

 • 30 de gener de 2019 Es reobre l’accés al Parc Canals i Nubiola i la zona de pícnic ZONA PÍCNIC PARC DEL MOTOR

  Operaris dels Serveis Exteriors estan ultimant la posada a punt del parc Canals i Nubiola per a la seva reobertura aquest cap de setmana. Periòdicament el servei de barbacoes està tancat durant els mesos de desembre i gener. Enguany però, també s’ha vist afectat l’accés al parc  a causa dels desperfectes provocats per les pluges de novembre i que mantenen encara inhabilitada la ruta verda.

 • 15 de gener de 2019 Campanya d’informació per a la prevenció de la pesta porcina africana PPA

  El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa una campanya informativa de prevenció de la malaltia de la pesta porcina africana (PPA) per a la qual demanen difusió als ajuntaments. Només afecta als porcs, tant domèstics com senglars, sense afectació per a les persones.

 • 27 de novembre de 2018 Tancats temporalment els accessos al Parc Canals i Nubiola i a la Ruta Verda ARBRES CAIGUTS

  L’Ajuntament informa que fins a nou avís resten tancats els accessos al parc Canals i Nubiola i a la Ruta Verda a causa del risc que suposen per a la seguretat de les persones alguns dels arbres d’aquest àmbit afectats per les darreres pluges. Es procedirà a fer una valoració exhaustiva per determinar els exemplars afectats i la seva retirada, si s’escau, així com actuacions per arranjar els desperfectes provocats per les esllavissades.

  Disculpeu les molèsties.

Darrera actualització: 18.09.2017 | 12:16