Promoció Econòmica

Notícies

  • 12 de setembre de 2018 Sant Esteve continua tenint una taxa d’atur inferior a la de la comarca, tot i el repunt de l’agost Gràfic

    L’Informe de l’Observatori Comarcal revela un lleuger increment de l’atur a Sant Esteve durant el mes d’agost.  Tot i així, el municipi continua tenint una taxa d’atur inferior al de la resta de la comarca del  Baix Llobregat. La desocupació ha crescut en el conjunt dels municipis de la comarca.

  • 9 de juliol de 2018 Convocat un nou pla d'ocupació per cobrir un lloc d’auxiliar administratiu Ajuntament

    L’Ajuntament de Sant Esteve ha iniciat el procés per cobrir un lloc de treball d’auxiliar administratiu a les dependències municipals dins la convocatòria d'un nou pla d'ocupació. Les persones interessades poden adreçar-se a Promoció Econòmica fins al proper 13 de juliol. Per a participar en el procés de selecció cal estar en situació d’atur i inscrit a l’Oficina de Treball del SOC.

  • 13 de juny de 2018 Obert el procés per cobrir plaça d'agent cívic a La Beguda Agent Cívic

    La Mancomunitat de La Beguda Alta, integrada pels ajuntaments de Masquefa, Sant Llorenç i Sant Esteve, obre avui la convocatòria per a la contractació amb caràcter temporal d’un agent cívic. Les sol·licituds s’han de presentar al registre de l’Ajuntament de Masquefa (seu de la Mancomunitat). El termini de presentació finalitza el proper 2 de juliol.

Darrera actualització: 10.11.2017 | 11:19