Promoció econòmica

Club de la Feina

Consulta les ofertes laborals del Club de la Feina en el següent enllaç:

Notícies

 • 20 d'octubre de 2017 La 3a edició de la Fira del Vi i del Cava reuneix cellers i productors locals Fira del Vi i del Cava

  Diumenge cellers i productors locals i de la comarca participaran en la tercera edició de la Fira del Vi i del Cava, una iniciativa organitzada per les àrees de Promoció Econòmica i de Comerç per posar en valor la tradició vitivinícola de Sant Esteve Sesrovires. Una de les iniciatives més destacades és el Taller de Tast de Cava.

 • 20 d'octubre de 2017 Es presenta la 4a edició del programa de suport empresarial ‘Fem Xarxa Fem Empresa’ PRESENTACIÓ PROGRAMA FEM XARXA FEM EMPRESA 2017-2018

  El programa de suport a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat, Fem Xarxa Fem Empresa, arriba a la seva 4a edició plenament consolidat. El Casal de Cultura de Collbató va acollir ahir l’acte de presentació que va comptar amb la presència de representants municipals i tècnics de Promoció Econòmica dels ajuntaments promotors: Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires. La delegació sesrovirenca va estar encapçalada per l’alcalde i responsable de Promoció Econòmica, Enric Carbonell, acompanyat per la 1a tinent d’alcalde, Maria del Carme Rallo.

 • 19 d'octubre de 2017 Seleccionat un establiment local per participar al programa Comerç 21 PROGRAMA COMERÇ 21

  L’establiment Terra Viva ha estat seleccionat per participar al programa Comerç 21, una iniciativa de la Diputació  i de PIMEComerç que té com a objectiu donar suport i impuls a micropimes comercials o de serveis que tinguin capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci. En total s’han presentat 108 candidatures a la demarcació, de les quals se n’han seleccionat 50.

 • 6 d'octubre de 2017 Inscripcions per al Taller de Tast de Cava Fira del Vi i el Cava

  Dilluns comencen les inscripcions per participar en  el Taller de Tast de Cava, una de les activitats més importants que tindran lloc amb motiu del Fira del Vi i del Cava del proper 22 d’octubre. Aquesta fira comercial aplegarà cellers i productors de la comarca i està organitzada per les àrees de Promoció Econòmica i de Comerç.

 • 29 de setembre de 2017 Empresaris italians visiten Sant Esteve en el marc d’un programa europeu VISITA EMPRESARIS TORÍ

  Una delegació d’empresaris italians provinents de la ciutat de Torí van visitar Sant Esteve. La visita s’emmarca dins dels projectes de la Xarxa NetMed per a la promoció de la cultura i l’economia del mediterrani i de la qual Sant Esteve en forma part des de l’any 2016. A banda de conèixer el municipi, la delegació va visitar les Caves Roger Goulart i van realitzar un taller de pintura a l’estudi de Tinta i Vi.

Darrera actualització: 09.03.2016 | 02:03