Promoció econòmica

Club de la Feina

Consulta les ofertes laborals del Club de la Feina en el següent enllaç:

Notícies

 • 9 de juny de 2017 Aprovat l’inici dels tràmits per al nou mercat dels diumenges Mercat dels diumenges

  La Junta de Govern Local ha aprovat avui iniciar el procediment legal per establir un mercat de venda no sedentària. Aquest nou mercat es faria un cop per setmana, els diumenges, i en un polígon industrial del municipi proper a una via de circulació de molt trànsit. Mentrestant, el polígon Anoia acull els diumenges al matí una trobada setmanal de productes artesanals i de proximitat.

 • 9 de juny de 2017 Obert un procés negociat per adjudicar el servei de bar dels jardins de l’Ajuntament Bar dels jardins de l'Ajuntament

  El concurs per oferir un servei de bar als jardins de l’Ajuntament va quedar desert. Donat que cap empresa o persona es va presentar a la licitació, el consistori ha iniciat un procés negociat per tal que durant els mesos d’estiu els sesrovirencs i sesrovirenques puguin gaudir  d’aquest espai a l’aire lliure amb una oferta de restauració. En el marc d’aquest procés negociat, l’Ajuntament s’ha posat en contacte amb diversos empresaris de Sant Esteve per proposar-los la gestió del servei de bar. La concessió s’atorgarà a la millor oferta que es rebi.

 • 8 de juny de 2017 L’Ajuntament crea un nou servei per assessorar sobre les clàusules abusives de les hipoteques Ple del mes de març

  L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha creat un nou servei per assessorar sobre les clàusules abusives en matèria de préstecs hipotecaris. Dos cops al mes, un advocat atendrà de forma gratuïta les consultes dels ciutadans. Els interessats han de sol·licitar cita prèvia a l’Àrea de Consum del consistori o bé trucar al telèfon 93 775 96 90. La primera visita serà el proper 13 de juny.

 • 14 de maig de 2017 L’Ajuntament informa els paradistes de la finalització del Mercat dels diumenges Mercat dels diumenges

  La Regidoria de Comerç ha enviat una carta als paradistes del Mercat dels diumenges per informar-los de la finalització del contracte entre l’Ajuntament i l’Associació UVA-Mercats Catalans, adjudicatària de la concessió per gestionar el mercat del Polígon Anoia. L’any 2012 es va signar un acord per a cinc anys que no preveia la renovació del contracte. El mercat mantindrà la seva activitat comercial fins al proper 28 de maig.

 • 3 de maig de 2017 La Fira de Primavera, aparador de les botigues i de les entitats de Sant Esteve Fira de Primavera

  Els principals carrers de l’illa de vianants estaran ocupats el proper diumenge, 7 de maig, pels estands de botigues i entitats locals amb motiu de la Fira de Primavera. A més, hi haurà activitats per a nens, actuacions musicals i una desfilada de moda. La Fira de Primavera està organitzada per l’Associació de Botiguers i l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 09.03.2016 | 02:03