Promoció Econòmica

Notícies

  • 15 de març de 2018 Quatre empreses sesrovirenques participen al 3r networking multisectorial del Baix Nord INAUGURACIÓ NETWORKING

    En el marc del programa Fem Xarxa Fem Empresa, avui ha tingut lloc a Sant Andreu de la Barca una jornada de networking amb la participació d’un centenar d'empresaris i professionals, quatre de les quals són sesrovirenques. La inauguració de la jornada ha comptat amb la presència d’alcaldes i responsables de Promoció Econòmica dels vuit ajuntaments del Baix Nord promotors del programa.

  • 15 de març de 2018 Oferta de feina per contractar un educador/a social Ajuntament

    L’Ajuntament ha obert un procés de selecció per contractar una persona per a la plaça d’Educador/a Social. Els candidats i candidates han de tenir el títol universitari d’Educació Social o un d’equivalent i, a més, han d'acreditar una experiència mínima de sis mesos en un lloc similar dins de l’administració pública.

  • 14 de març de 2018 L’estudi sesrovirenc Tinta i vi, reconegut amb el distintiu de "Compromís per la sostenibilitat Biosphere" L'alcalde i la sesrovirenca Marta Arañó

    L’estudi d’art de Sant Esteve, Tinta i vi, és una de les 22 empreses i serveis del Baix Llobregat  que ha aconseguit el distintiu “Compromís per la sostenibilitat # Biosphere ”, impulsat per la Diputació, l'Institut de Turisme Responsable i la Cambra de Comerç de Barcelona. Aquest reconeixement té com a objectiu estendre la cultura de la sostenibilitat turística entre les empreses del sector per oferir serveis de qualitat respectuosos amb el medi.

Activitats

Darrera actualització: 10.11.2017 | 11:19