Promoció Econòmica

Notícies

  • 15 de gener de 2019 Nou Pla d’Ocupació per cobrir dos llocs d’oficials de construcció i de jardineria PLA OCUPACIÓ

    L’Ajuntament convoca un nou Pla d’Ocupació adscrit als Serveis Exteriors municipals destinat a ocupar un lloc de paleta i un d’oficial de jardineria. Les persones interessades, han d’adreçar-se a l’Àrea de Promoció Econòmica, del 16 al 29 de gener. Per participar en el procés de selecció cal estar en situació d’atur i inscrit a l’Oficina de Treball del SOC.

  • 11 de gener de 2019 Finalitza el desplegament de fibra òptica a Vallserrat FIBRA ÒPTICA

    Telefónica ha finalitzat el desplegament de fibra òptica que restava pendent al segon polígon de Vallserrat i en part del tercer polígon que encara no disposava d’aquest servei. Així ho ha confirmat la companyia a petició de l’Ajuntament. 

  • 20 de desembre de 2018 Congelats els preus dels títols del bus urbà per al 2019 BUS URBÀ

    Les tarifes dels títols del transport urbà de Sant Esteve per a l’any 2019 es mantindran invariables, després que el Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de l’Àrea de Barcelona hagi aprovat la congelació de preus. D’aquesta manera, la T-10 es manté en els 10,20 euros i el bitllet senzill en els 2,20 euros. L’Ajuntament manté les bonificacions del 50% en les targetes per a estudiants i pensionistes.

Darrera actualització: 10.11.2017 | 11:19