Promoció econòmica

Club de la Feina

Consulta les ofertes laborals del Club de la Feina en el següent enllaç:

Notícies

 • 8 de juliol de 2017 Impuls a l’activitat econòmica amb el programa Comerç 21 Comerç 21

  L’Àrea de Promoció Econòmica ofereix informació i assessorament per acollir-se el programa Comerç 21, una iniciativa de la Diputació de Barcelona i de la patronal PIMEComerç per  de millorar l’oferta comercial dels municipis de la demarcació de Barcelona. L’objectiu és donar suport i impuls a un màxim de 50 micropimes comercials o de serveis que estiguin situades en la trama urbana de municipis de la província de Barcelona i tinguin capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci.

 • 23 de juny de 2017 Convocat un concurs-oposició per a un plaça de Tècnic d’Administració General Logo Ajuntament

  L’Ajuntament ha convocat un concurs-oposició per cobrir la plaça de Tècnic/-a d’Administració General, com a funcionari interí. En la Seu Electrònica Municipal s’han publicat els requisits que han de reunir els candidats. Les instàncies es poden presentar a través del SIAC i de la Seu Electrònica municipal.

 • 9 de juny de 2017 Aprovat l’inici dels tràmits per al nou mercat dels diumenges Mercat dels diumenges

  La Junta de Govern Local ha aprovat avui iniciar el procediment legal per establir un mercat de venda no sedentària. Aquest nou mercat es faria un cop per setmana, els diumenges, i en un polígon industrial del municipi proper a una via de circulació de molt trànsit. Mentrestant, el polígon Anoia acull els diumenges al matí una trobada setmanal de productes artesanals i de proximitat.

 • 9 de juny de 2017 Obert un procés negociat per adjudicar el servei de bar dels jardins de l’Ajuntament Bar dels jardins de l'Ajuntament

  El concurs per oferir un servei de bar als jardins de l’Ajuntament va quedar desert. Donat que cap empresa o persona es va presentar a la licitació, el consistori ha iniciat un procés negociat per tal que durant els mesos d’estiu els sesrovirencs i sesrovirenques puguin gaudir  d’aquest espai a l’aire lliure amb una oferta de restauració. En el marc d’aquest procés negociat, l’Ajuntament s’ha posat en contacte amb diversos empresaris de Sant Esteve per proposar-los la gestió del servei de bar. La concessió s’atorgarà a la millor oferta que es rebi.

 • 8 de juny de 2017 L’Ajuntament crea un nou servei per assessorar sobre les clàusules abusives de les hipoteques Ple del mes de març

  L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha creat un nou servei per assessorar sobre les clàusules abusives en matèria de préstecs hipotecaris. Dos cops al mes, un advocat atendrà de forma gratuïta les consultes dels ciutadans. Els interessats han de sol·licitar cita prèvia a l’Àrea de Consum del consistori o bé trucar al telèfon 93 775 96 90. La primera visita serà el proper 13 de juny.

Darrera actualització: 09.03.2016 | 02:03