Joventut

Àrea de Joventut

L'Àrea de Joventut organitza diverses activitats adreçades al jovent al llarg de l'any.

Notícies

  • 26 de juliol de 2018 Joventut promou un servei d’informació sobre drogues i violències masclistes per a les nits de Festa Major Som.Nit

    La regidoria de Joventut promou un servei d’orientació i assessorament nocturn sobre drogues i prevenció d’agressions sexuals per a les nits de Festa Major. L’atenció adreçada a joves es farà el divendres 27 i el dissabte 28, des del les 12 de la nit i fins a les 4 de la matinada.

  • 13 de juliol de 2018 Programa de voluntariat europeu adreçat a joves PROGRAMA VOLUNTARIAT EUROPEU

    Si tens entre 18 i 30 anys i ganes de participar en un programa de voluntariat europeu, tens l’oportunitat de fer-ho a través de la xarxa “NET-MED”, a la qual està adherit Sant Esteve en el marc del projecte “Europe for Citizen” i l’agermanament amb el municipi italià de Miglianico.

  • 6 de juliol de 2018 S’obren inscripcions als Cursos i Tallers de Benestar Social i Joventut Cursos i Tallers

    L’Ajuntament ha fet pública tota l’oferta de Cursos i Tallers per al curs 2018-2019 que inclou activitats organitzades per les àrees municipals i per entitats i promotors locals. En el cas de la formació de Benestar Social i Joventut, el període d’inscripcions és del 9 al 23 de juliol i incorpora la novetat de poder realitzar-les per via telemàtica. Per a la resta de cursos, cal adreçar-se als organitzadors.

Activitats

Darrera actualització: 10.04.2017 | 09:14