Joventut

Àrea de Joventut

L'Àrea de Joventut organitza diverses activitats adreçades al jovent al llarg de l'any.

Notícies

 • 12 de gener de 2018 Convocats els ajuts a activitats realitzades per les entitats el 2017 CONVOCATORIA AJUTS

  L’Ajuntament ha aprovat les convocatòries de subvencions destinades a activitats realitzades en l’exercici 2017 per les entitats locals, en els àmbits esportiu, sociocultural i veïnal. Els impresos de les sol·licituds ja estan disponibles al web municipal. El termini de presentació de la documentació es comunicarà en breu.

 • 11 d'octubre de 2017 Diputació concedeix un ajut per a l’Espai de Reforç Espai de reforç

  La Diputació de Barcelona va atorgar un ajut puntual de 4.200€ destinat a l’Espai de Reforç del curs 2016-2017, que l'Ajuntament ja ha justificat i, per tant, es farà efectiu en breu. La subvenció s’emmarca dins del programa Protocol General del Pla - Xarxa de Governs Locals 2016-2019 i està destinada a despeses de personal i materials.

 • 7 de setembre de 2017 Manteniment i reparació del parc infantil dels Jardinets Parc infantil

  Ahir la Brigada Municipal va realitzar treballs de reparació i manteniment de la zona de jocs infantils del Jardinets, que es troba davant del Casino. Els elements de joc han estat pintats i les fustes envernissades. A més, s’ha recobert amb cinta especial les cordes que s’havien deteriorat. En les properes setmanes es continuarà amb aquestes tasques de manteniment en la resta de parcs infantils del municipi.

 • 12 de maig de 2017 Comencen les inscripcions a l’Estevestiu Estevestiu

  L’Estevestiu torna a presentar aquest any una gran oferta esportiva i de lleure per a infants i joves durant els mesos de juny i juliol. Les inscripcions seran del 15 al 28 de maig i s’han de realitzar al Complex Esportiu Municipal o directament a l’entitat o club organitzador. 

 • 3 de març de 2017 Millores en la climatizació del centre de salut i del casal de joves CAP de Sant Esteve Sesrovires

  L’Ajuntament ha realitzat millores en el Centre d’Atenció Primària (CAP) i en l’Sputnik, el punt d’informació juvenil, per valor de 13.459,53 euros. En els dos casos s’ha tractat de reparacions del sistemes de climatizació dels equipaments. Així mateix, també s’ha revisat el sistema elèctric de la sala Domènech i Estapà.

Activitats

Darrera actualització: 10.04.2017 | 09:14