Joventut

Àrea de Joventut

L'Àrea de Joventut organitza diverses activitats adreçades al jovent al llarg de l'any.

Notícies

  • 23 de març de 2018 Una trobada oberta i un formulari web per recollir propostes per a la Festa Major 2018 FESTA MAJOR 2018

    Tens propostes o suggeriments per a la propera edició de la Festa Major? Amb l’objectiu de convidar els sesrovirencs i sesrovirenques a dir-hi la seva sobre la festa gran del municipi, la regidoria de Participació Ciutadana convoca una trobada oberta el proper 5 d’abril i obre un formulari al web municipal on tothom pot fer-hi aportacions.

  • 22 de gener de 2018 El Carnaval 2018 premiarà la millor comparsa amb 500 euros CARNAVAL 2017

    Sant Esteve celebrarà Carnaval el proper 10 de febrer amb una gran rua de tarda-vespre. Enguany s’atorgarà un premi de 500 € a la millor comparsa de més de 15 integrants i un de 300€ per a la millor comparsa de menys de 15 integrants. Per participar al concurs cal estar inscrit prèviament.  Les inscripcions es poden fer fins al 9 de febrer, fins a les 14h, al SIAC o a través de formulari al web www.sesrovires.cat .

  • 22 de gener de 2018 S’obre el procés participatiu per presentar candidatures als Premis Sesrovirencs de l’Any PREMIS SESROVIRENCS DE L'ANY

    L’Àrea de Premsa i Comunicació de l’Ajuntament convoca una nova edició dels premis Sesrovirencs de l’Any. Un any més, la convocatòria s’obre a la participació del teixit associatiu local que pot presentar candidats en les diverses categories dels guardons: persona, entitat i activitat.  El període de presentació de propostes finalitzarà el 28 de febrer.

Activitats

Darrera actualització: 10.04.2017 | 09:14