Urbanisme

Model territorial

Actualment, el municipi de Sant Esteve Sesrovires es troba immers en la definició d’un nou model territorial que ha de substituir el Pla General d’Ordenació Municipal.

El PGOM va ser aprovat definitivament per la Comissió d’Urbanisme de Barcelona el 17 d’octubre de 1990, i va ser publicat al DOGC el 13 de febrer de 1991, moment a partir del qual és vigent.

La redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Sant Esteve Sesrovires ha d’ordenar urbanísticament el territori, planificar el seu creixement i definir el seu futur desenvolupament, amb l’horitzó establert en l’any 2025.

En aquest apartat hi trobareu informació i documentació relacionada tant amb el planejament urbanític del municipi com continguts vinculats al territori, a obres i projectes.

Planejament

Notícies

 • 11 d'agost de 2017 La Comissió de Delimitació Territorial de la Generalitat proposa annexar el nucli de la Beguda Alta a Masquefa Beguda Alta

  La Comissió de Delimitació Territorial de la Generalitat proposa annexar el nucli de la Beguda Alta al municipi de Masquefa. La Comissió ha fet arribar la seva proposta als ajuntaments de Masquefa, Sant Esteve Sesrovires i Sant Llorenç d’Hortons per tal que els tres municipis valorin la idea i la sotmetin a votació.

 • 14 de juny de 2017 Aparcaments per a minusvàlids al costat del Casal Social de Vallserrat Aparcament

  Avui la Brigada Municipal ha canviat una part de la senyalització d’un tram del carrer Santiago Rusiñol. A partir d’ara, no es podrà aparcar en una part de la banda esquerra d’aquesta via urbana. Paral·lelament, s’ha habilitat una zona d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda al costat del pas de vianants, en la banda dreta del carrer, per a les persones que hagin d’accedir al Casal Social de Vallserrat. En els propers dies, la Brigada pintarà els passos de vianants i la senyalització de les rotondes de l’Avinguda Vallserrat, així com dels carrers travessers de la mateixa.

 • 11 de maig de 2017 Començades les obres de millora del ferm a la rotonda de Ca n’Amat Obres a la rotonda de Ca n'Amat

  Aquest matí, tal i com estava previst, han començat les obres de millora del ferm de la rotonda del Sector A Migdia de Ca n’Amat i un tram del carrer Isaac Peral. Al llarg del dia d’avui s’està fresant la calçada i demà divendres es posarà la capa d’asfalt. Tot i les obres, no s’ha tallat el trànsit, sinó que els operaris estan donant pas alternatiu als vehicles. El cost d’aquest treballs de millora és de 25.928,04 € (IVA inclòs).

 • 9 de maig de 2017 Asfalt de la rotonda Ca n’Amat els dies 11 i 12 de maig Rotonda Ca n'Amat

  Dijous i divendres, 11 i 12 de maig, es procedirà a asfaltar la rotonda del Sector A Migdia de Ca n’Amat i un tram del carrer Isaac Peral. Les obres tenen com a objectiu millorar el ferm de la calçada. No es tallarà el trànsit, sinó que es donarà pas alternatiu als vehicles.

 • 14 de març de 2017 Només 16 pisos de Ca n’Amat estan pendents de ser escripturats Pisos de Ca n'Amat

  Les gestions realitzades per l’Ajuntament ha permès que la venda dels pisos de Ca n’Amat entri en la seva fase final. De la promoció de 75 pisos en el sector A Migdia de Ca n’Amat, 43 havien anat a parar a mans de la SAREB arran de la crisi del sector immobiliari i es trobaven desocupats. Finalment, la majoria d’aquest habitatges ja estan venuts. Només queden 16 pisos pendents d’escripturar-se, però tot i així ja tenen signat el document de reserva per part de les persones interessades en la seva adquisició.

Darrera actualització: 12.07.2016 | 14:55