Urbanisme

Model territorial

Actualment, el municipi de Sant Esteve Sesrovires es troba immers en la definició d’un nou model territorial que ha de substituir el Pla General d’Ordenació Municipal.

El PGOM va ser aprovat definitivament per la Comissió d’Urbanisme de Barcelona el 17 d’octubre de 1990, i va ser publicat al DOGC el 13 de febrer de 1991, moment a partir del qual és vigent.

La redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Sant Esteve Sesrovires ha d’ordenar urbanísticament el territori, planificar el seu creixement i definir el seu futur desenvolupament, amb l’horitzó establert en l’any 2025.

En aquest apartat hi trobareu informació i documentació relacionada tant amb el planejament urbanític del municipi com continguts vinculats al territori, a obres i projectes.

Planejament

Notícies

 • 20 de setembre de 2017 Actuacions en l’enllumenat a Masia Bach Masi Bach

  Amb l’objectiu de resoldre les diverses problemàtiques que afecten la urbanització Masia Bach especialment pel que fa als serveis i normalitzar-ne el manteniment, i a l’espera de la recepció definitiva de totes les obres, l’Ajuntament ha decidit prendre la iniciativa i actuar de forma subsidiària. Així, una de les primeres actuacions que s’està realitzant és sobre l’enllumenat.

 • 15 de setembre de 2017 Signat el contracte per a les obres d’urbanització del polígon Sesrovires Signatura obres polígon

  Aquest migdia s’ha signat el contracte per executar les obres del projecte d’urbanització del polígon industrial Sesrovires. L’alcaldessa Maria del Carme Rallo i el representant de l’empresa adjudicatària, Vias y Construcciones SA, han rubricat el document que suposa un avenç més en la normalització urbanística d’aquest àmbit industrial.

 • 30 d'agost de 2017 Substituïda la canonada d’aigua d’un dels ponts de l’Avinguda Vallserrat Pont Vallserrat

  Sorea va substituir ahir la canonada d’aigua que travessa el pont de Vallserrat situat entre els carrers Ignasi Mas i Carrilet.  L’obra ha estat necessària al detectar-se una fuita d’aigua que estava afectant la via del tren de Ferrocarrils de la Generalitat. Atesa la seva proximitat a l’escola vinya del Sastret, la reparació es va decidir executar-la abans de l’inici del curs escolar perquè no afectés el trànsit de vehicles.

 • 11 d'agost de 2017 La Comissió de Delimitació Territorial de la Generalitat proposa annexar el nucli de la Beguda Alta a Masquefa Beguda Alta

  La Comissió de Delimitació Territorial de la Generalitat proposa annexar el nucli de la Beguda Alta al municipi de Masquefa. La Comissió ha fet arribar la seva proposta als ajuntaments de Masquefa, Sant Esteve Sesrovires i Sant Llorenç d’Hortons per tal que els tres municipis valorin la idea i la sotmetin a votació.

 • 14 de juny de 2017 Aparcaments per a minusvàlids al costat del Casal Social de Vallserrat Aparcament

  Avui la Brigada Municipal ha canviat una part de la senyalització d’un tram del carrer Santiago Rusiñol. A partir d’ara, no es podrà aparcar en una part de la banda esquerra d’aquesta via urbana. Paral·lelament, s’ha habilitat una zona d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda al costat del pas de vianants, en la banda dreta del carrer, per a les persones que hagin d’accedir al Casal Social de Vallserrat. En els propers dies, la Brigada pintarà els passos de vianants i la senyalització de les rotondes de l’Avinguda Vallserrat, així com dels carrers travessers de la mateixa.

Darrera actualització: 12.07.2016 | 14:55