Urbanisme

Model territorial

Actualment, el municipi de Sant Esteve Sesrovires es troba immers en la definició d’un nou model territorial que ha de substituir el Pla General d’Ordenació Municipal.

El PGOM va ser aprovat definitivament per la Comissió d’Urbanisme de Barcelona el 17 d’octubre de 1990, i va ser publicat al DOGC el 13 de febrer de 1991, moment a partir del qual és vigent.

La redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Sant Esteve Sesrovires ha d’ordenar urbanísticament el territori, planificar el seu creixement i definir el seu futur desenvolupament, amb l’horitzó establert en l’any 2025.

En aquest apartat hi trobareu informació i documentació relacionada tant amb el planejament urbanític del municipi com continguts vinculats al territori, a obres i projectes.

Planejament

Notícies

  • 22 de febrer de 2019 Les obres de millora de l’accés de la B-224 a Masia Bach començaran a la primavera ACTUACIONS B224

    La Generalitat ha anunciat avui que l’actuació a la B-224 per millorar la seguretat de l’accés a l’escola Àgora i a la urbanització Masia Bach s’executaran a la primavera. D’aquesta manera es posa fi a una llarga demanda dels veïns i Ajuntament per reduir la perillositat d’aquest trencall.

  • 27 de novembre de 2018 Comencen els sondejos del subsòl al carrer Mercè Rodoreda Sondejos

    La intensitat i continuïtat de les darreres pluges va provocar un corriment en el subsòl que afecta un àmbit molt concret del carrer Mercè Rodoreda. L’Ajuntament ha contractat un empresa d’enginyeria especialitzada en geotècnia que des de la setmana passada està treballant a la zona per tal d’estudiar el terreny i determinar la solució de contenció a aplicar. Tècnics dels Serveis Territorials municipals i de l’empresa, així com els responsables polítics de l'àrea es desplacen diàriament a la zona.

  • 19 d'octubre de 2018 Ferrocarrils reprèn les obres ajornades d’estabilització de talussos OBRES TALUSSOS FGC

    Els treballs d’estabilització de talussos que Ferrocarrils va deixar ajornats al juliol es reprendran a partir de la matinada del 21 al 22 d’octubre. La represa de les obres es va acordar en una reunió informativa amb els veïns afectats que van demanar posposar l’actuació fins després de l’estiu.

Darrera actualització: 12.07.2016 | 14:55