Urbanisme

Model territorial

Actualment, el municipi de Sant Esteve Sesrovires es troba immers en la definició d’un nou model territorial que ha de substituir el Pla General d’Ordenació Municipal.

El PGOM va ser aprovat definitivament per la Comissió d’Urbanisme de Barcelona el 17 d’octubre de 1990, i va ser publicat al DOGC el 13 de febrer de 1991, moment a partir del qual és vigent.

La redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Sant Esteve Sesrovires ha d’ordenar urbanísticament el territori, planificar el seu creixement i definir el seu futur desenvolupament, amb l’horitzó establert en l’any 2025.

En aquest apartat hi trobareu informació i documentació relacionada tant amb el planejament urbanític del municipi com continguts vinculats al territori, a obres i projectes.

Planejament

Notícies

  • 1 de març de 2018 Signada l’acta de replanteig per a la urbanització del polígon Sesrovires ACTA REPLANTEIG POLÍGON SESROVIRES

    Aquest dimarts es va signar l'acta de replanteig de les obres d’urbanització del polígon industrial Sesrovires. Van participar-hi l’Ajuntament, encapçalat per l’alcalde Enric Carbonell, l’Associació Administrativa de Cooperació de la UA3 del polígon, i representants  de les empreses de direcció d’obres, IDP, i de construcció, Vías y Construcciones SA.

  • 27 de febrer de 2018 Traslladats els dipòsits de la depuradora de Ca n’Amat TRASLLAT DIPÒSITS EDAR CA N'AMAT

    Un transport especial va traslladar ahir fins als terrenys on s’està construint l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) de Ca n’Amat, els dos dipòsits que donaran servei a aquesta instal·lació. Per les seves dimensions, 20 m. de llargària, es va requerir maquinària especial per a la descàrrega.  

  • 5 de febrer de 2018 El CatSalut presenta l’avantprojecte del nou Centre d’Assistència Primària AVANTPROJECTE CAP

    Aquest migdia ha tingut lloc a l’Ajuntament la presentació de l’avantprojecte del nou CAP que la Generalitat ha projectat en el terreny municipal del carrer de Josep Tarradellas, que l’Ajuntament va cedir l’any 2008 amb aquesta finalitat. La proposta és un edifici baix que s’incrusta en el terreny i n’aprofita el desnivell, alhora que s’integra en l’entorn.

Darrera actualització: 12.07.2016 | 14:55