Urbanisme

Model territorial

Actualment, el municipi de Sant Esteve Sesrovires es troba immers en la definició d’un nou model territorial que ha de substituir el Pla General d’Ordenació Municipal.

El PGOM va ser aprovat definitivament per la Comissió d’Urbanisme de Barcelona el 17 d’octubre de 1990, i va ser publicat al DOGC el 13 de febrer de 1991, moment a partir del qual és vigent.

La redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Sant Esteve Sesrovires ha d’ordenar urbanísticament el territori, planificar el seu creixement i definir el seu futur desenvolupament, amb l’horitzó establert en l’any 2025.

En aquest apartat hi trobareu informació i documentació relacionada tant amb el planejament urbanític del municipi com continguts vinculats al territori, a obres i projectes.

Planejament

Notícies

 • 14 de març de 2017 Només 16 pisos de Ca n’Amat estan pendents de ser escripturats Pisos de Ca n'Amat

  Les gestions realitzades per l’Ajuntament ha permès que la venda dels pisos de Ca n’Amat entri en la seva fase final. De la promoció de 75 pisos en el sector A Migdia de Ca n’Amat, 43 havien anat a parar a mans de la SAREB arran de la crisi del sector immobiliari i es trobaven desocupats. Finalment, la majoria d’aquest habitatges ja estan venuts. Només queden 16 pisos pendents d’escripturar-se, però tot i així ja tenen signat el document de reserva per part de les persones interessades en la seva adquisició.

 • 21 de febrer de 2017 Els carrers de Xaloc i de Mestral passen a ser de sentit únic en tot el seu recorregut Carrers de Xalox i de Mestral

  El carrer de Xaloc passarà a ser de sentit únic en tot el seu recorregut per tal de millorar la seguretat i la mobilitat de la zona. Els tècnics municipals han redissenyat el projecte inicial, que només preveia convertir en sentit únic un tram de la via, per donar resposta a les inquietuds que els veïns han fet arribar a l’Ajuntament. Els canvis es posaran en marxa el proper dimarts 28 de febrer.

 • 18 de febrer de 2017 Canvi als carrers Xaloc i Ramon LLull de Vallserrat Carrer Xaloc

  A partir del 21 de febrer, el carrers Xaloc i Ramon Llull, tots dos a Vallserrat, passaran a ser de sentit únic. El proper dimarts, efectius de la Brigada Municipal modificaran la senyalització horitzontal i vertical per tal que deixen de ser de doble sentit.

 • 1 de febrer de 2017 El polígon de Can Margarit es consolida amb la implantació d'un nou desenvolupament industrial i logístic Col·locació de la Primera Pedra de Can Margarit III Logistics Centre

  Avui el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, i l’alcaldessa de Sant Esteve Sesrovires, Maria del Carme Rallo, han presidit l’acte de col·locació de la primera pedra de Can Margarit III Logistics Centre, un nou desenvolupament industrial i logístic impulsat pel grup Goodman en el polígon de Can Margarit i que acollirà l’empresa d’abast internacional Leventon. Amb la implantació d’aquesta companyia, el polígon de Can Margarit dóna un nou pas per convertir-se en un dels motors econòmics de la comarca i permetrà afavorir l’economia local, la creació de llocs de feina i el necessari desdoblament de la carretera B-224. A l’acte de col•locació de la primera pedra, el conseller i l’alcaldessa han estat acompanyats per Francesc Cuxart, conseller delegat de Leventon, Ignacio García Cuenca, country manager de Goodman a Espanya i el diputat d’Urbanisme Josep Ramon Mut.

 • 24 de gener de 2017 Inversió de 45.000 euros per arranjar el camí del Maset Roda de premsa al camí del Maset

  Una subvenció de 45.491,08 euros permetrà arranjar el camí del Maset, una via rural que uneix el barri sesrovirenc de Can Bargalló amb Martorell i que transcorre en bona part del seu recorregut paral·lel al riu Anoia. Avui el diputat de la Diputació de Barcelona, Jordi Fàbrega i l’alcaldessa de Sant Esteve Sesrovires, Maria del Carme Rallo, han presentat el projecte.

Darrera actualització: 12.07.2016 | 14:55