Urbanisme

Model territorial

Actualment, el municipi de Sant Esteve Sesrovires es troba immers en la definició d’un nou model territorial que ha de substituir el Pla General d’Ordenació Municipal.

El PGOM va ser aprovat definitivament per la Comissió d’Urbanisme de Barcelona el 17 d’octubre de 1990, i va ser publicat al DOGC el 13 de febrer de 1991, moment a partir del qual és vigent.

La redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Sant Esteve Sesrovires ha d’ordenar urbanísticament el territori, planificar el seu creixement i definir el seu futur desenvolupament, amb l’horitzó establert en l’any 2025.

En aquest apartat hi trobareu informació i documentació relacionada tant amb el planejament urbanític del municipi com continguts vinculats al territori, a obres i projectes.

Planejament

Notícies

  • 5 de febrer de 2018 El CatSalut presenta l’avantprojecte del nou Centre d’Assistència Primària AVANTPROJECTE CAP

    Aquest migdia ha tingut lloc a l’Ajuntament la presentació de l’avantprojecte del nou CAP que la Generalitat ha projectat en el terreny municipal del carrer de Josep Tarradellas, que l’Ajuntament va cedir l’any 2008 amb aquesta finalitat. La proposta és un edifici baix que s’incrusta en el terreny i n’aprofita el desnivell, alhora que s’integra en l’entorn.

  • 25 de gener de 2018 La Generalitat presenta el desdoblament de la B-224 entre el polígon Anoia i Martorell PRESENTACIÓ DESDOBLAMENT

    El Departament de Territori ha presentat avui el projecte de traçat del desdoblament de la carretera B-224 entre Martorell i Sant Esteve. La Generalitat preveu licitar i iniciar durant el 2019 el tram comprés entre el polígon Anoia (a l’alçada de la corva de la fruita) i el carrer del Puig del Ravell de Martorell, amb una inversió estimada en 20,2 MEUR.

  • 24 d'octubre de 2017 Comencen les obres de construcció d’una depuradora a Ca n’Amat ACTA REPLANTEIG ALS TERRENYS ON ES CONTRUEIX LA DEPURADORA

    Aquesta setmana s’han iniciat els treballs per a la construcció d’una Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) autònoma, en terrenys de domini públic hidràulic situats al marge dret del Torrent de Can Noguera, al barri de Ca n’Amat. El passat dilluns va tenir lloc la signatura de l’acta de replanteig amb la presència del regidor d’Obres i Serveis i Medi Ambient, Antonio Centeno. Amb aquesta actuació es dotarà la zona de les prestacions de salubritat i funcionalitat adequades per al sanejament d’aigües residuals i, per tant, es minimitzarà l’impacte que provoquen aquestes aigües al sector residencial del Quatre.

Darrera actualització: 12.07.2016 | 14:55