Urbanisme

Model territorial

Actualment, el municipi de Sant Esteve Sesrovires es troba immers en la definició d’un nou model territorial que ha de substituir el Pla General d’Ordenació Municipal.

El PGOM va ser aprovat definitivament per la Comissió d’Urbanisme de Barcelona el 17 d’octubre de 1990, i va ser publicat al DOGC el 13 de febrer de 1991, moment a partir del qual és vigent.

La redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Sant Esteve Sesrovires ha d’ordenar urbanísticament el territori, planificar el seu creixement i definir el seu futur desenvolupament, amb l’horitzó establert en l’any 2025.

En aquest apartat hi trobareu informació i documentació relacionada tant amb el planejament urbanític del municipi com continguts vinculats al territori, a obres i projectes.

Planejament

Notícies

  • 18 de maig de 2019 Comencen les obres d'arranjament del carrer Indústria OBRES C/INDÚSTRIA

    Aquesta setmana s’han iniciat les obres per reparar diversos vials del polígon industrial Can Margarit afectats per les intenses pluges del passat novembre. Els treballs han començat pel carrer Indústria que és el que presenta una major afectació. Les obres, amb una durada d’un mes i mig, van a càrrec de la promotora de la urbanització que n’assumeix el cost.

  • 17 d'abril de 2019 Sant Esteve exposa les al·legacions al Pla Director Urbanístic i d’Infraestructures de la ròtula Abrera-Martorell PDUI

    L’Ajuntament de Sant Esteve ha defensat davant de la Direcció General d’Urbanisme i Carreteres les al·legacions presentades al Pla Director Urbanístic i d’Infraestructures de la ròtula Martorell-Abrera. Les propostes aborden mesures per integrar les noves infraestructures viàries a l’entorn o la priorització de connexions que evitin la saturació de la xarxa. 

  • 15 d'abril de 2019 La problemàtica de les urbanitzacions amb dèficits arriba al Parlament Pou del Merli

    Com Pou del Merli, a Catalunya hi ha 750 urbanitzacions amb dèficits urbanístics i anomalies, que no poden afrontar ni veïns ni ajuntaments. En aquest sentit, el Parlament ha aprovat per unanimitat una moció que demana la modificació de la legislació i fer viables els costos d’urbanitzar.

Darrera actualització: 12.07.2016 | 14:55