Mobilitat

Horari bus urbà

Horaris vigents a partir del 4 de febrer de 2019

Horari bus urbà

 

Notícies

  • 11 d'abril de 2019 Obres de millora de l'accessibilitat al Casal Social de Ca n'Amat Casal Social de Ca n'Amat

    Aquesta setmana han començat les obres per a l'adequació de l'accés al Casal Social de Ca n'Amat des de l'avinguda Sant Esteve. L’objectiu és millorar l’accessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda.

  • 9 d'abril de 2019 Els ajuntaments del Baix Nord oficialitzen la reclamació per reduir una zona tarifària Alcaldes i regidors del Baix Nord davant la seu del Departament de Territori

    Alcaldes i regidors de set ajuntaments del Baix Llobregat Nord han formalitzat aquest matí al registre del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat la presentació d’un document de consens per reduir una zona tarifària del transport públic. En una carta conjunta dirigida al conseller Damià Calvet, Abrera, Castellví, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa i Sant Esteve reclamen minimitzar el greuge que pateixen els veïns dels municipis no metropolitans, amb menys opcions de mobilitat.

  • 2 d'abril de 2019 Comencen les obres del nou accés de Masia Bach a la B-224 NOU ACCÉS MASIA BACH

    Aquesta setmana han començat les obres per habilitar la sortida de l’escola Àgora i la urbanització Masia Bach a la B-224 en direcció Martorell, amb la creació d’un carril central de gir que eviti la perillositat de l'actual trencall. La durada de les obres es preveu d’unes cinc setmanes.

Darrera actualització: 29.01.2019 | 16:47