Mobilitat

Preus transport urbà 2018

 • Targeta multiviatge T-10: 10,20 euros
 • Bitllet senzill: 2,20 euros
 • Transport a demanda (TAD) 10 viatges: 10,20 euros

Les bonificiacions del 50% en les targetes per a estudiants i pensionistes s'aplicaran trimestralment. Consulteu a l'ajuntament.

Notícies

 • 12 de juliol de 2018 Substitució del cablejat soterrat i instal•lació de LED a l’enllumenat de l’av. Vallserrat AVINGUDA VALLSERRAT

  Els importants danys que va patir la línia d’enllumenat públic de l’avinguda Vallserrat, en el tram comprès entre el camp de futbol i la Llar d’Infants Municipal La Ginesta, i que va ser provocada per una tempesta, no han permès una resolució ràpida del problema. L’Ajuntament preveu una important actuació de substitució de tot el cablejat soterrat i la instal·lació de lluminàries LED que, malgrat ser més costosa, millorarà tant l’enllumenat com l’accessibilitat del vial.

 • 27 de juny de 2018 La darrera expedició del bus s’avança a la sortida dels campus i casals Bus urbà

  A partir de divendres 29 de juny i fins al 31 de juliol, la darrera expedició del bus urbà s’avança a les 13.10h per tal de coincidir amb la sortida del migdia dels casals i campus d’estiu. Durant el curs escolar, l’última expedició a les 14.35 h. coincidia amb la sortida dels alumnes de l’institut, però un cop finalitzat i amb l’objectiu de satisfer una possible demanda, la quarta expedició cobrirà la franja horària de les 13.10 a les 13.42 h.  

 • 22 de juny de 2018 L’Ajuntament demana a FGC l’ajornament de les obres dels talussos a la tardor o el canvi d’horari Talús FGC

  Les obres que des del passat 18 de juny està realitzant Ferrocarrils en alguns trams de la línia ferroviària, per a l’estabillització i neteja de talussos, estan provocant importants molèsties a la ciutadania atès que es realitzen principalment en horari nocturn. A més, tenen una important afectació acústica que provoca alteracions en el descans dels veïns.

Darrera actualització: 09.01.2018 | 15:02