Mobilitat

Horari bus urbà

Horaris vigents a partir del 4 de febrer de 2019

Horari bus urbà

 

Notícies

  • 25 de gener de 2019 El bus urbà recupera les expedicions de tarda REGIDORS DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I DE MOBILITAT

    A partir del 4 de febrer, entrarà en funcionament el servei de bus urbà en horari de tarda amb dues expedicions, a les 4 i a les 8 del vespre. L’objectiu és consolidar aquest transport que en el darrer any ha experimentat un increment significatiu d’usuaris i donar resposta a les necessitats dels veïns dels barris que requereixen accedir als serveis del centre urbà i que no han trobat en el transport a demanda (TAD) la resposta a les seves necessitats de mobilitat.

  • 17 de gener de 2019 L'Ajuntament reclama una solució urgent a la perillositat de la B-224 i l'accés a l'Àgora i Masia Bach Accident B-224

    L’Alcalde Enric Carbonell ha demanat a la Direcció General d’Infraestructures de Mobilitat l’execució immediata de les actuacions acordades per a la carretera B-224, previstes per al passat setembre i que la Generalitat va paralitzar per motius econòmics.

  • 20 de desembre de 2018 Congelats els preus dels títols del bus urbà per al 2019 BUS URBÀ

    Les tarifes dels títols del transport urbà de Sant Esteve per a l’any 2019 es mantindran invariables, després que el Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de l’Àrea de Barcelona hagi aprovat la congelació de preus. D’aquesta manera, la T-10 es manté en els 10,20 euros i el bitllet senzill en els 2,20 euros. L’Ajuntament manté les bonificacions del 50% en les targetes per a estudiants i pensionistes.

Darrera actualització: 29.01.2019 | 16:47