Mobilitat

Preus transport urbà 2018

 • Targeta multiviatge T-10: 10,20 euros
 • Bitllet senzill: 2,20 euros
 • Transport a demanda (TAD) 10 viatges: 10,20 euros

Les bonificiacions del 50% en les targetes per a estudiants i pensionistes s'aplicaran trimestralment. Consulteu a l'ajuntament.

Notícies

 • 2 de gener de 2018 Noves tarifes del servei de bus urbà per al 2018 Bus urbà

  A partir d’avui entra en vigor l’actualització de les tarifes dels títols del transport urbà de Sant Esteve, després que l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de l’Àrea de Barcelona aprovés els nous preus. Així, la T-10 passa a costar 10,20 euros, després de dos anys congelada, i el bitllet senzill costa 2,20 euros. L’Ajuntament manté les bonificiacions del 50% en les targetes per a estudiants i pensionistes. El preu del Transport A Demanda (TAD) és el mateix que la T-10.

 • 30 de novembre de 2017 Es posa en marxa la tarjeta T-verda per fomentar el transport públic i la reducció d’emissions T-verda

  Amb l’objectiu d’afavorir la retirada en circulació dels vehicles més contaminants, les entitats consorciades a l’ATM, entre les quals hi ha l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), han posat en marxa un nou títol de transport: la T-verda.

  La T-verda permet, a aquelles persones que hagin donat de baixa un vehicle sense etiqueta de la DGT, viatjar il·limitadament i de manera gratuïta per un període de 3 anys en qualsevol servei de transport públic integrat de les 6 zones de l’ATM de Barcelona. En el cas de Sant Esteve inclou també el bus urbà, donat que el nostre municipi forma part del sistema tarifari integrat de l’ATM i, a més, està adherit a l’AMTU.

 • 9 de juliol de 2017 Camí de Can Domènech, tancat el dimarts per obres de manteniment Camí Can Domènech

  El camí de Can Domènech, també conegut com camí de Ca n'Amat a Sant Esteve, estarà tancat el proper dimarts, 11 de juliol de 2017, de 07.00 a 14.00 hores, per obres de manteniment. Es recomana entrar o sortir del centre urbà pels barris de Vallserrat o de Ca n'Amat. Només es deixarà circular al bus urbà i interurbà.

Darrera actualització: 09.01.2018 | 15:02