La Fira del Vi i del Cava aposta per la promoció de les empreses locals

Dijous, 11 d'octubre de 2018 a les 13:00

Organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, el proper diumenge 21 d’octubre se celebra la 4a edició de la Fira del Vi i del Cava. La fira vol ser un aparador de les empreses sesrovirenques i donar a conèixer l’oferta vitivinícola del municipi. Els diferents estands estaran distribuïts entre l’aparcament del Casino i el carrer Pau Costas. La mostra es complementa amb activitats culturals i tallers infantils.

La història de Sant Esteve Sesrovires està estretament lligada a l’agricultura i, especialment, amb el conreu de la vinya i la producció de vins i caves. Aquesta tradició agrícola encara està present amb força al municipi a través de cellers que són empreses referència  en el món del vi i dels escumosos. 

En la fira participaran una dotzena d’estands que mostraran els productes dels cellers de Sant Esteve i la seva rodalia, així com d’establiments de restauració i d’artesans locals.  Les diverses parades oferiran degustacions de vi, cava i alimentació a preus populars.

L’horari serà de les 10.30 a les 14.30h. La inauguració oficial es farà a l’estand de l’Ajuntament, a les 12.30h.  A més dels estands, la fira també comptarà amb diverses activitats culturals, com una ballada de sardanes;  una exposició de pintura, on es podrà veure com l’artista Francesca Crecini pinta un quadre en directe; i una exhibició de personatges antics a càrrec del grup de teatre de L’Ull de Bou.

Per als més petits, hi haurà tallers infantils.

Darrera actualització: 11.10.2018 | 13:18