L'escola Àgora acull els Olympic Games amb la participació de 500 estudiants de tot Europa

Dimecres, 26 d'abril de 2017 a les 09:10

L'escola Àgora International School Barcelona acull del 25 al 29 d'abril els NACE Olympic Games, on participaran uns 500 nens d’entre 8 i 15 anys, uns 100 entrenadors i més de 2.000 assistents, entre els quals destaca l’olímpic Megido Sánchez (Barcelona 92, tir amb arc).

Nace Olympic Games és una competició esportiva que se celebra a Espanya des de l'any 2012 i on participen alumnes dels col·legis NACE School de tot Europa: Àgora Sant Cugat International School, Agora International School Madrid, Col·legi Areteia (Madrid), St George’s (Bilbao), Àgora Lledó International School (Castelló), Àgora Portals International School (Mallorca), Stonar School (Regne Unit), École Internationale Bilingue Monceau (França) i Àgora International School Barcelona.

Des dels seus inicis, els Jocs són un esdeveniment integrador de tots els col·legis de les diferents províncies i països. Estudiants, professors, pares i mares de família i directius conviuen durant quatre dies i mostren que l'esport és una gran oportunitat per transmetre els valors de l'amistat, el treball en equip, el respecte, la caritat i un saludable esperit de competició.

Els esports que entren en competició són el futbol, el bàsquet, el handbol, el voleibol, la natació, l’atletisme i el pàdel.

Darrera actualització: 26.04.2017 | 14:30