La Generalitat reactiva el Pla director d’infraestructures

Dijous, 7 de juny de 2018 a les 08:00

El nou conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha donat llum verda el Pla director d’infraestructures (PDI) de la ròtula Martorell-Abrera-Sant Esteve, amb la signatura de la seva aprovació inicial. El document concreta i regula la reserva de sòl necessària per implantar nous corredors d’infraestructures viàries i ferroviàries en aquest àmbit i per a l’aprofitament o reconversió dels existents.

El projecte abasta els municipis de Martorell, Abrera, Sant Esteve Sesrovires, Castellví de Rosanes, Olesa de Montserrat, Esparreguera i Castellbisbal.

El PDI ha de donar continuïtat al Pla director urbanístic (PDU) d’activitat econòmica del Baix Llobregat nord, que afecta els mateixos municipis. Ambdós plans són eines estratègiques per al desenvolupament socioeconòmic de la zona. 

L’alcalde Enric Carbonell s’ha mostrat satisfet perquè “es desencalli un planejament que defineix per la zona nord del Baix Llobregat un desenvolupament basat en el reconeixement dels sectors econòmics que determinen la nostra fortalesa i als quals hem de dotar de les infraestructures necessàries per garantir la seva competitivitat”.

Darrera actualització: 07.06.2018 | 12:23