El Gran Recapte, 20 i 21 de novembre

Dijous, 12 de novembre de 2020

Amb motiu de la campanya del Gran Recapte, el Banc d’Aliments Parroquial instal·larà tres punts de recollida d’aliments els dies 20 i 21 de novembre. Els estands s’instal·laran davant els establiments Ca la Maria, Coaliment i Bon Àrea.  La situació provocada per la COVID-19 ha agreujat la situació de moltes famílies necessitades. Actualment, amb la pandèmia, el nombre de famílies usuàries del Banc d'Aliments és de 65.

El divendres 20 de novembre, els tres punts de recollida estaran operatius matí i tarda al costat de les botigues Ca la Maria, Coaliment i Bon Àrea.  També estaran en funcionament als tres llocs el dissabte 21 de novembre al matí, però dissabte a la tarda només hi haurà el de Bon Àrea. A més d’aliments, també es poden fer donació de bolquers per a nadons i de productes d’higiene.

Per a les persones que no puguin apropar-se fins als punts de recollida, l’entitat ha habilitat el compte corrent ES57 0081 1660 2100 0100 0903 per a la gent que vulgui fer una aportació econòmica.

Donada la situació provocada per la pandèmia i les limitacions imposades per les autoritats sanitàries, enguany no s’allargaran els dies de recapte, ni tampoc es farà recollida d’aliments a les escoles.

L’any 2019, el Banc d’Aliments va recollir al Gran Recapte més de 2.000kg d’aliments per a les famílies vulnerables de Sant Esteve. L’entitat considera que amb l’evolució dels rebrots de la COVID-19 la situació de les persones necessitades s’agreujarà. Per això fan una crida a fer una aportació solidària i a la participació en la campanya de recollida d’aliments.

Donacions altruistes durant tot l'any
Al marge de la campanya de recollida del Gran Recapte, al llarg de l'any diversos establiments, entitats i particulars realitzen donacions al Banc d'Aliments. Qualsevol que vulgui fer una aportació, pot posar-se en contacte amb l'entitat a través del telèfon 937 713 434 o del correu electrònic bancalimentses@gmail.com

 

Darrera actualització: 12.11.2020 | 10:02