És el barri més gran de Sant Esteve, ubicat al nord-oest del terme municipal, té unes bones vistes sobre tot el terme. S’estén des de la part alta del terme fins al centre urbà. Està comunicat per l’avinguda de Vallserrat i pel camí, asfaltat, del Motor. Qui vulgui fer-lo a peu pot anar per la Ruta Verda. L’existència del Bus Urbà facilita els transport de veïns i veïnes.
Vallserrat ha tingut, de sempre, un bon impuls associatiu. Als anys setanta ja organitzava les seves pròpies festes i, actualment, l’AV Unificada de Vallserrat duu un intensa activitat lúdica i social en el Casal Social de Vallserrat.
També acull altres equipaments municipals importants: el CEIP Vinya del Sastret, l’Escola Bressol Municipal La Ginesta, de recent construcció, i els camps de futbol municipals amb les seves pistes de petanca.
Celebren la seva Festa de Barri el primer diumenge de juliol.
Ca n’Amat va ser conegut com El Pessebre de Catalunya. És un barri que comparteixen els municipis d’Abrera i Sant Esteve. Ubicada al Nord del municipi, es comunica amb el Centre Urbà pel camí de Can Tobelleta i per la zona industrial de Ca n’Estella. A un pas de la SEAT, està molt ben comunicat amb l’autovia A-2. El Bus Urbà circula pel barri i el comunica amb la resta del municipi. Prop del Casal Social hi ha una petita zona comercial.
El barri inclou el sector Migdia, un espai residencial que acull vivenda protegida. En aquest sector hi ha un espai verd, un mirador sobre la rotonda que dóna la benvinguda a Sant Esteve amb vistes privilegiades del centre urbà. A l’altra banda de la rotonda, s’hi troba la Residència Assistida i Centre de Dia de titularitat municipal. A l’entorn de la residència hi ha un bon espai de passeig.
Ca n’Amat disposa d’una altra zona verda, el Parc del Llac, que comparteixen els municipis d’Abrera i Sant Esteve. A l’entrada del parc s’hi troba la Font de l’Aspirina.
Té un Casal Social a disposició del veïnat, annex a un camp de futbol i a una pista de bàsquet.
Celebren la seva Festa de Barri el tercer diumenge de juliol.
Barri situat al sud de Sant Esteve, es comunica amb el Centre urbà pel polígon industrial Anoia i la BV224. A partir dels anys noranta, el barri va incorporar-se a l’activitat festiva. Té una espaiosa zona verda on els seus veïns poden jugar a petanca i fer-hi petar la xerrada a l’ombra dels pins.
El 2007, i en aquest espai verd, l’Ajuntament hi va ubicar uns mòduls com a local social i lloc de trobada del veïnat, on poden jugar i organitzar els diversos actes del barri.
Celebren la seva Festa de Barri el segon diumenge de juliol.
Can PratsSituat a l’est del terme municipal i envoltada de camps i vinyes, Can Prats conserva algunes característiques pròpies del Centre Urbà. Barri on es respira l’ambient rural i de camp. Els pocs veïns que acull el barri poden gaudir de la fresca i del repòs que ofereix la seva petita plaça.
Celebren la Festa de Barri durant la Nit de Sant Joan. Des de 1999, Can Prats organitza la Festa del Raïm;els dos primers anys com una festa veïnal; el tercer any com a festa per a tota la població sesrovirenca, i en poc temps es va convertir en tradició local.
Celebra la seva Festa de Barri el segon diumenge de juliol.
Barri ubicat a l’est del terme i que limita amb el terme municipal de Martorell. Es comunica amb el nucli urbà per la carretera BV224.
Actualment es troba en procés d’urbanització. Està previst un espai verd per als seus veïns i veïnes.
Celebra la Festa de Barri el primer diumenge de setembre.