L’Àrea de Salut impulsa un taller d’aprofitament alimentari en col•laboració amb la Diputació de Barcelona. L’objectiu del seminari és evitar el malbaratament dels aliments. El curs serà impartit al Celler el 20 d’octubre. Es tracta d’un taller gratuït, però cal inscriure’s abans del 14 d’octubre al SIAC.
En el curs es farà especial èmfasi en aspectes com la necessitat de la planificació per tal d’evitar comprar en excés. Així mateix, es parlarà de la conservació per la conservació per prevenir que el menar es faci malbé o caduqui. A més, també es farà referència a la quantitat de menar que s’acostuma a deixar oblidat al rebost o la nevera i la necessitat de saber aprofitar les restes de dinars i sopars.
InscripcionsEl taller s’impartirà el dijous, 20 d’octubre, de 17.00 a 19.00 hores, al Celler. Donat que les places són limitades, cal fer inscripció prèvia al SIAC abans del 14 d’octubre.