Gran recapte d’aliments fins al 10 de desembre

Dimarts, 27 de novembre de 2018 a les 14:25

El Banc d’Aliments de Sant Esteve impulsa la campanya anual del Gran Recapte el proper divendres 30 de novembre. Però a diferència d’altres localitats, la recollida d’aliments s’estendrà fins al 10 de desembre a Sant Esteve. Divendres i dissabte es posaran tres punts de recollida al centre urbà.

La iniciativa solidària té com a objectiu recollir productes d’alimentació per a les famílies més necessitades. Cada mes, entre 30 i 40 famílies sesrovirenques són ateses pel Banc d’Aliments.

Es recomana donar aliments com ara  oli, llet i conserves (sardines, tomàquet, llegums cuits, etc), productes d’alimentació infantil i d’altres relacionats amb la higiene personal, així com els propis de les festes nadalenques (torrons, neules...).

Punts de recollida

El Banc d’Aliments de Sant Esteve posarà tres punts de recollida aquest cap de setmana. El divendres 30 de novembre, tant al matí com a la tarda, i el dissabte 1 de desembre, al matí, voluntaris de l’entitat posaran un estand al carrer Pau Costas i dos més e a l’avinguda Montserrat.  Els membres de l’associació comptaran amb la col·laboració d’estudiants de l’Institut Montserrat Colomer.

Per oferir més possibilitats a totes les persones que vulguin fer una donació, la campanya s’estendrà fins al 10 de desembre a través dels comerços col·laboradors del Banc d’Aliments, com ara CoAliment, Ca la Maria o Bon Àrea.

Els centres educatius també hi col·laboraran amb la recollida d’aliments a les escoles.

 

 

Darrera actualització: 28.11.2018 | 09:35