L’Espai Obert ofereix educació social especialitzada a infants i joves

Dissabte, 3 de juny de 2017 a les 16:00

El servei municipal Espai Obert va celebrar ahir la seva festa de fi de curs amb una activitat lúdica als jardins de l’Ajuntament. L’Espai Obert és un espai socioeducatiu integrador adreçat a infants i joves d’entre 4 i 16 anys. El servei aposta per la cooperació entre institucions públiques i privades i enguany ha comptat amb la col·laboració econòmica de La Caixa en diversos línies d’acció.

Aquest servei municipal funciona des de l’any 2007 amb l’objectiu d’ajudar nens i adolescents a ser els protagonistes de les seves vides i a potenciar el desenvolupament de la seva personalitat. Un equip d’educadores socials i una pedagoga treballen tant amb els infants, com amb les seves famílies i el seu entorn social. Al voltant de 20  alumnes han participat en aquest programa al llarg d’aquest curs.

L’Espai Obert aposta per la col·laboració entre els agents públics i privats. En aquest sentit, enguany La Caixa ha ofert un suport econòmic a vàries línies d’actuació com l’atenció socioeducativa, el suport i acompanyament a les famílies, i el foment de la vinculació social i l’arrelament al territori. El passat 23 de maig, Laura Martí, directora de La Caixa a Sant Esteve Sesrovires va visitar l’Espai Obert acompanyada per l’alcaldessa Maria del Carme Rallo i la regidora de Benestar Social, Maria Jesús Rodríguez.

 

Darrera actualització: 03.06.2017 | 16:16