Activitats solidàries per La Marató

Dimarts, 12 de desembre de 2017 a les 00:00

Ses Dansa i el Club de Patinatge Sesrovires han programat exhibicions solidàries destinades a recollir fons per La Marató de TV3 que se celebra el proper diumenge 17 de desembre i que enguany gira entorn de les malalties infeccioses.  

La Mostra de Dansa de Nadal, que Ses Dansa organitza pel diumenge dia 17, destinarà un any més la recaptació de les entrades a benefici de La Marató. L’exhibició es realitzarà en dues sessions, a les 18.00 h i a les 19.30 h. al pavelló poliesportiu. Les entrades al públic general es van posar a la venda el dia 11 de desembre i es poden adquirir a la seu de l’entitat, al preu de 2€.

D’altra banda, el Club Patinatge Sesrovires participarà en una exhibició solidària conjunta amb el Club Patinatge Hostalets de Pierola que tindrà lloc el matí del diumenge dia 17, al poliesportiu d’aquest municipi anoienc. La jornada començarà a les 10.30 h. amb activitats i tallers infantils i a partir de les 13.00 h. hi haurà l’exhibició de patinatge. El preu de l’entrada és d’1€ per als adults i es destinarà a La Marató. Així mateix, s’aprofitarà l’activitat per dur a terme una altra iniciativa solidària amb la recollida de joguines noves.   

Darrera actualització: 12.12.2017 | 12:48

Imatges

SESDANSA MARATÓ PATINATGE MARATÓ