Llum verda a la redacció del projecte d’ampliació de la biblioteca

Divendres, 14 de desembre de 2018 a les 15:20

La Junta de Govern ha aprovat avui l’adjudicació de la redacció del projecte d’ampliació de la biblioteca municipal i de la direcció d’obres. El projecte preveu dotar de espai la zona de biblioteca, la creació d’una aula d’estudi, la construcció d’un lavabo adaptat, i millores en eficiència energètica.

L’ampliació es farà amb l’annexió del local que havia ocupat el servei municipal de l’Espai Obert però que es va traslladar a l’edifici de les Escoles Velles. D’aquesta manera, es podrà  ampliar la superfície dels actuals 200 m2 a gairebé 300 m2.

L’objectiu del projecte és millorar l’espai, incrementant el confort i l’accessibilitat de l’equipament local, així com afavorir l’eficiència i l’estalvi energètic. En aquest sentit, es preveu, mitjançant el foment de l’ús racional de l’energia, amb la utilització de tecnologies més eficients energèticament.

Un cop redactat el projecte, les obres d’ampliació s’executaran durant el 2019, tal com preveu l’ajut de Diputació atorgat el desembre de 2017 en el marc del Programa Complementari de reforma i millora d’equipaments locals. La inversió és de 65.077,12 €, amb una aportació municipal del 23,17%.

Darrera actualització: 14.12.2018 | 15:52