Campanya de recollida de productes per al Banc d'Aliments de Sant Esteve

Dilluns, 27 de novembre de 2017 a les 00:00

Un any més, coincidint amb la campanya del Gran Recapte de Catalunya que tindrà lloc els dies 1 i 2 de desembre, el Banc d’Aliments de Sant Esteve fa una nova crida per recollir productes de primera necessitat. L’activitat se centrarà en la instal·lació de 3 punts de recollida: al carrer de Pau Costas (al costat de CoAliment) i a l’avinguda Montserrat (davant de Ca la Maria i de Bon Àrea). Divendres dia 1 l’activitat serà de matí i tarda (de les 10 a les 14 h i de les 17 a les 20 h.) mentre que el dissabte dia 2 es podran fer aportacions durant l’horari de matí.

Els productes que es poden aportar són oli, llet, conserves (sardines, tomàquet, llegums cuits, etc.), productes d’higiene, d’alimentació infantil i productes de Nadal. a banda de voluntaris, la iniciativa compta amb la col·laboració de l'Esplai Trapella.
Com en edicions anteriors, tots els centres educatius dels municipi s'adhereixen a la campanya fent una crida a les famílies a col·laborar-hi. En aquest cas, les aportacions es podran fer fins al 15 de desembre. També es poden deixar productes en els diferents equipaments municipals.

També des del teixit associatiu local s'han organitzat diverses iniciatives solidàries amb l’objectiu de recollir aliments. És el cas del Festival solidari de Som Cabaret i la Entidad Cultural Flamenca, l’espectacle de Salto a la fama, el partit del Club de futbol de pares i mares, i el sorteig d’una panera solidària cedida per Bon Àrea i valorada en més de 200€.

Actualment, fan ús del servei del Banc d'Aliments de Sant Esteve un total de 35 famílies que recullen productes dos cops al mes. 

Darrera actualització: 27.11.2017 | 15:31