Concurs Fotogràfic amb la Festa Holi com a protagonista

Dijous, 17 de novembre de 2016 a les 13:20

L’Associació de Botiguers de Sant Esteve Sesrovires convoca un concurs fotogràfic que servirà per triar la imatge que il•lustrarà el cartell de la Fira de la Primavera del proper any. El tema de les imatges ha de ser la Festa Holi de la passada Festa Major. El certament compta amb la col•laboració de l’Ajuntament i de l’entitat Som Bollywood.

Festa Holi
La Festa Holi va ser una de les principals novetats de la Festa Major d’aquest any i va ser tot un èxit de públic. Els participants van aprofitar per fer centenars de fotografies d’un acte presidit pel color, la música i els balls originaris de l’Índia. Per aquest motiu, les fotografies del concurs han d’haver-se realitzat durant aquesta feta.

Premi
La imatge guanyadora serà premiada amb 100 euros i serà la base del cartell de la propera Fira de Primavera del 2017. A més, una selecció de les millors imatges participaran en una exposició en la pàgina web dels comerciants locals (sesbotiguers.com).

Les imatges s’han d’enviar al correu electrònic info@sesbotiguers.com entre el 21 i el del 27 de novembre. Cada participant pot enviar fins a un màxim de tres fotografies. Les imatges han de ser inèdites i tenir un resolució mínima de 3.400 per 2.400 píxels. Consulteu les bases en el document adjunt.

Darrera actualització: 17.11.2016 | 13:29