Curs subvencionat per a persones aturades de muntatge i manteniment d'instal·lacions frigorífiques

Dimecres, 14 de desembre de 2016 a les 13:05

El Centre de Formació Jaume Balmes en col•laboració amb la regidoria de Formació i Ocupació de l’Ajuntament organitzen un curs subvencionat sobre Muntatge i manteniment d’instal•lacions frigorífiques. Aquesta acció formativa s’adreça prioritàriament a treballadors/es desocupats/des.

El curs té una durada de 550 hores, de les quals 430 s’impartiran a les instal•lacions del Centre de Formació Jaume Balmes, i les 120 hores restants corresponen a pràctiques a empreses.

L’inici del curs serà el 16 de gener, amb una presentació prèvia el 28 de desembre, i finalitzarà el 3 de juliol de 2017. Les classes s’impartiran en horari de matí, de 8.30 a 13.30h, de dilluns a divendres.

Dins dels continguts formatius s’abordarà l’organització i execució del muntatge d’instal•lacions frigorífiques, la seva posada en marxa i la regulació, el manteniment preventiu i correctiu d’aquest tipus d’instal•lacions, entre d’altres.

Per accedir al curs cal complir els següents requisits: títol de graduat ESO/EGB o superior, certificat de professionalitat de nivell 1 de la mateixa família professional o superació de la prova d’accés als CFGM. El curs té certificat de professionalitat de nivell 2

Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, al telèfon 93 775 96 90, o al Centre Tècnic de la Fundació Privada Jaume Balmes AZ, al telèfon 93 708 33 35.

Properament, està previst que s’imparteixi un curs de Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals, amb certificat de professionalitat de nivell 1. Ambdues formacions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Darrera actualització: 14.12.2016 | 13:08