El PIDCES porta a l’institut un taller de cinema sobre solidaritat i cooperació

Dilluns, 18 de febrer de 2019 a les 13:30

Alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Montserrat Colomer participaran en el Taller de cinema Reacciona, una activitat promoguda pel centre i el Punt d’Informació i Dinamització Juvenil de l’àrea de Joventut, el PIDCES, que compta amb el suport de la Diputació. El resultat del taller és la realització d’un curtmetratge sobre solidaritat i cooperació.

Aquest és el segon any que des de Joventut s’impulsa aquesta iniciativa de caràcter pràctic però amb un rerefons solidari. El taller Reacciona s’imparteix en el marc de l’assignatura optativa de Revista, per als alumnes de 4t d’ESO. La primera classes tindrà lloc el 21 de febrer.  

Els participants han de realitzar de manera col·lectiva un curtmetratge, treballant des del guió, al rodatge i el muntatge final. Així, els alumnes realitzen una introducció pràctica al món del cinema, però des d’una vessant solidària. El resultat final serà un curtmetratge vinculat a una ONG que necessiti un producte audiovisual per a tasques de sensibilització o de comunicació de la seva activitat.

El taller té un cost de 2.700€ finançats en un 70% per la Diputació i la resta per l’Ajuntament.

 

Darrera actualització: 18.02.2019 | 13:34