Millores en la climatizació del centre de salut i del casal de joves

Divendres, 3 de març de 2017 a les 13:47

L’Ajuntament ha realitzat millores en el Centre d’Atenció Primària (CAP) i en l’Sputnik, el punt d’informació juvenil, per valor de 13.459,53 euros. En els dos casos s’ha tractat de reparacions del sistemes de climatizació dels equipaments. Així mateix, també s’ha revisat el sistema elèctric de la sala Domènech i Estapà.

CAP
L’aparell d’aire condicionat de la sala d’espera es va espatllar a causa d’una avaria en la placa electrònica del dispositiu. La seva reparació no era possible, ja que al tractar-se d’una màquina antiga i descatalogada no existien en el mercat peces de recanvi adients. Per aquest motiu, el consistori va prendre la decisió de substituir completament l’aparell d’aire condicionat per tal de garantir el màxim confort als usuaris del centre de salut. La retirada de l’aparell espatllat més la compra i col•locació del nou sistema d’última generació ha tingut un cost de 8.453,36 euros.

D’altra banda, a l’estiu, l’Ajuntament va desemborsar 3.400,55 euros per reparar el compressor de l’aparell d’aire condicionat, de la unitat exterior, que s’havia espatllat a la zona de consultes.

Sputnik
Així mateix, el consistori també ha solucionat l’avaria que patia el sistema de climatizació de l’Sputnik. En aquest cas, només ha calgut substituir un dels seus elements, concretament la unitat exterior. Aquesta reparació ha tingut un cost de 1.605,62 euros.

A més, els tècnics municipals també han revisat el sistema elèctric de la sala Domènech i Estapà i van donar l’ordre per a la instal·lació d’un nou diferencial.

Darrera actualització: 03.03.2017 | 13:57