Ferrocarrils renovarà carrils i via per minimitzar les molèsties per vibracions

Dimecres, 26 de setembre de 2018 a les 20:00

A partir del proper 1 d’octubre Ferrocarrils durà a terme diverses actuacions de manteniment de la via al seu pas pel municipi amb l’objectiu de millorar la fiabilitat i el confort de la xarxa. Segons ha comunicat a l’Ajuntament, es tracta de treballs de substitució de carril, de renovació de via i reforç a les corbes. La companyia preveu finalitzar els treballs a principis de novembre.

En aquest període s’abordarà una primera fase de dos trams que comprenen prop d’1,5 km de via per zona urbana. El primer tram, afecta un quilòmetre de via entre el c/Escoles i c/Albers i entre av. Vallserrat i c/ Carrilet.  A continuació, s’executarà el segon tram, entre c/ Carrilet i av. Catalunya (Vinya del Forn).

Els treballs es realitzaran en horari nocturn, entre les 10 de la nit i les 6 de la matinada. Durant aquesta setmana començarà el trasllat de material per iniciar les obres la matinada de diumenge a dilluns 1 d’octubre. Ferrocarrils ha informat que extremarà les precaucions per ocasionar les mínimes molèsties possibles als veïns.

Aquestes actuacions responen a les queixes que tant els veïns com l’Ajuntament han traslladat en reiterades ocasions a la companyia en relació a les molèsties pel vibracions que provoca el pas dels combois. Amb la renovació de via i de carril, Ferrocarrils minimitzarà significativament aquestes molèsties.

La segona fase d’aquests treballs, que s’executarà posteriorment segons ha informat Ferrocarrils, s’actuarà sobre dos trams fora de la zona urbana i que afecten els àmbits de Can Domènech i de Seat.  

Obres estabilització talussos

D’altra banda, la companyia preveu iniciar la segona setmana d’octubre les obres d’estabilització de talussos que van quedar ajornades al juliol i que en una reunió informativa es va acordar amb els veïns de reprendre a partir del mes vinent.

Darrera actualització: 26.09.2018 | 15:05