L’Ajuntament demana a FGC l’ajornament de les obres dels talussos a la tardor o el canvi d’horari

Divendres, 22 de juny de 2018 a les 15:15

Les obres que des del passat 18 de juny està realitzant Ferrocarrils en alguns trams de la línia ferroviària, per a l’estabillització i neteja de talussos, estan provocant importants molèsties a la ciutadania atès que es realitzen principalment en horari nocturn. A més, tenen una important afectació acústica que provoca alteracions en el descans dels veïns.

L’Ajuntament ha traslladat a Ferrocarrils aquest malestar i ha demanat formalment l’ajornament de les obres fins a l’inici de la tardor o bé la realització de les obres en horari de tarda, juntament amb la implantació d’un servei substitutori de bus entre Sant Esteve i Masquefa, amb l’objectiu de poder resoldre aquesta situació.

Paral·lelament a la petició municipal, aquells veïns que ho considerin poden expressar les seves queixes a https://www.fgc.cat/atencio-al-client/reclamacions/

Obres a la zona de Can Domènech

D’altra banda, FGC està realitzant en els darrers dies uns treballs de substitució de vies en un tram proper al pont de Can Domènech, també en horari nocturn, i dels quals no havia informat prèviament a l’Ajuntament en considerar que no es troba en zona urbana. Des del consistori també s’ha traslladat una queixa al respecte i s’ha demanat que es notifiqui qualsevol actuació en el terme municipal per tal de poder informar prèviament als veïns.

Segons FGC, aquesta actuació a la zona de Can Domènech finalitzarà el proper dijous, essent les nits de diumenge i dilluns les que provoquin possibles molèsties derivades de treballs de perforació.

Darrera actualització: 22.06.2018 | 15:24