Clubs i Ajuntament aborden l'activitat esportiva en el Consell Municipal

Divendres, 14 d'octubre de 2016 a les 12:59

El Celler va acollir ahir la segona sessió anual del Consell Municipal d’Esports. Presidida per l’alcaldessa, Maria del Carme Rallo, i pel regidor d’Esports, Adrià Companys, va comptar amb la participació de tècnics municipals i representats d’entitats i clubs esportius locals.

En l’ordre del dia es van tractar aspectes vinculats al funcionament de l’activitat esportiva com els horaris d’entrenaments i partits, l’estat de les instal•lacions, la valoració dels campus d’estiu i l’inici del nou curs de les escoles esportives.

També es van abordar temes de caràcter més administratiu com les notificacions electròniques d’acord amb la nova llei de Procediment Administratiu. L’Ajuntament també va comunicar que s’està treballant en la redacció d’una ordenança que regularà la concessió de subvencions i de la qual s’informarà més àmpliament en breu.

Els consells municipals es reuneixen dos cops l’any i estan regulats pel Reglament de Participació Ciutadana. El proper òrgan a reunir-se és el d’Entitats Veïnals, que ho farà el 8 de novembre.

Darrera actualització: 14.10.2016 | 13:18