L’Ajuntament impulsa el Quadern de Debat Familiar per conèixer l’opinió dels sesrovirencs

Dimecres, 19 d'abril de 2017 a les 12:15

La regidoria de Participació Ciutadana impulsa una metodologia innovadora per conèixer l’opinió dels sesrovirencs i fomentar la reflexió i el debat sobre la situació actual del municipi. Es tracta dels Quaderns de Debat Familiar, un llibret amb preguntes sobre els aspectes més rellevants de la vida local. Els quaderns es repartiran en els centres educatius i en els equipaments municipals.

Continguts
El llibret està estructurat al voltant d’una desena d’eixos temàtics, com ara el poble, els equipaments i els serveis municipals, el civisme, la cultura i les tradicions, la mobilitat i la seguretat, el comerç, el medi ambient i els mitjans de comunicació locals.

Participació
El quadern es repartirà aquesta setmana a les escoles. Els alumnes després d’haver-lo treballat a l’aula, se l’emportaran a casa per tal que es debatin els temes amb la família i es contestin conjuntament entre pares i fills. Un cop contestats, els llibrets s’hauran de lliurar a l’escola.

Els Quaderns de Debat Familiar s’adrecen a tots els veïns i veïnes de Sant Esteve. Per aquest motiu hi haurà exemplars del llibret en els equipaments municipals per tal que tot aquell que vulgui participar pugui aportar la seva opinió sobre el municipi. Els quaderns s’hauran de tornar emplenats abans del 5 de maig a qualsevol de les dependències municipals on s’hagi recollit. Una segona opció és lliurar-lo el 7 de maig a l’estand municipal de la Fira de Primavera.

Així mateix, també es portaran a terme diverses iniciatives per debatre el Quadern de Debat Familiar a l’Institut Montserrat Colomer, als Cursos i Tallers organitzats per l’Ajuntament i al Casal de la Gent Gran.

El Quadern de Debat Familiar també es pot descarregar a la web http://sesrovires.cat/temes/participacio/portal-de-participacio/

Darrera actualització: 19.04.2017 | 14:47